Mini bilgisayara Android kurulumu

Netflix açsın yeter üstadım android kurulumu için gerekli dosyaları yazar mısın bana şahsi evimde internet yok ailemin evine gidip indireceğim.

Netflix açsın yeter üstadım android kurulumu için gerekli dosyaları yazar mısın bana şahsi evimde internet yok ailemin evine gidip indireceğim.
Netflix, Youtube, Twitter vesaire sıkıntısız çalışıyor fakat oyunlarda problem var neye göre açıp açmadığını bilmiyorum bazı oyunlar açılıyor bazıları açılmıyor.
EasyUEFI yazanı indireceksin birden çok program vae sitede karıştırma.

Tamam onu indirdim başka ne indireceğim üstad.

üstat şimdi ben dosyaları indirdim ne yapmam gerekiyor flashamı boot edeceğim?

üstat şimdi ben dosyaları indirdim ne yapmam gerekiyor flashamı boot edeceğim?
Hayır disk yönetimine gir Android için istediğin kadar FAT32 biçiminda disk ayır. 8GB yeterli olur senin için. Daha sonra iso içerisindekileri ayırdığın diske kopyala bana yaz tekrar. Beceremezsen Taamviewer aç ben yapayım.

Dostum teşekkür ederim bir şekilde yükledim ben ama çok fazla kasma yapıyor hiç verimli değil.

Kurulumu şu şekil yaptım,
Önce FAT32 formatın da disk böldüm,
Sonra vermiş olduğun linkten indirdiğim dosyanın içerisinde ki iso dosyasını ''Remix OS'' programıyla ayırdığım diske yazdım sonra çalıştırdım ama acayip bir şekilde kasma söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…