Netflix, Youtube, Twitter vesaire sıkıntısız çalışıyor fakat oyunlarda problem var neye göre açıp açmadığını bilmiyorum bazı oyunlar açılıyor bazıları açılmıyor.Netflix açsın yeter üstadım android kurulumu için gerekli dosyaları yazar mısın bana şahsi evimde internet yok ailemin evine gidip indireceğim.
Tamam onu indirdim başka ne indireceğim üstad.Netflix, Youtube, Twitter vesaire sıkıntısız çalışıyor fakat oyunlarda problem var neye göre açıp açmadığını bilmiyorum bazı oyunlar açılıyor bazıları açılmıyor.
EasyUEFI yazanı indireceksin birden çok program vae sitede karıştırma.Manage (U)EFI/BCD boot options and EFI System Partitions & Fix (U)EFI/BCD boot issues the easy way!
EasyUEFI is a free software which allows you to manage the (U)EFI boot options, BCD boot options and EFI System Partitions. With this software you can easily fix Windows boot issues, such as missing or corrupt (U)EFI/BCD boot option or EFI System Partition.www.easyuefi.com
Hayır disk yönetimine gir Android için istediğin kadar FAT32 biçiminda disk ayır. 8GB yeterli olur senin için. Daha sonra iso içerisindekileri ayırdığın diske kopyala bana yaz tekrar. Beceremezsen Taamviewer aç ben yapayım.üstat şimdi ben dosyaları indirdim ne yapmam gerekiyor flashamı boot edeceğim?
Dostum teşekkür ederim bir şekilde yükledim ben ama çok fazla kasma yapıyor hiç verimli değil.Hayır disk yönetimine gir Android için istediğin kadar FAT32 biçiminda disk ayır. 8GB yeterli olur senin için. Daha sonra iso içerisindekileri ayırdığın diske kopyala bana yaz tekrar. Beceremezsen Taamviewer aç ben yapayım.
UEFI olarak mi kurdun? İ3 4GB RAMli tabletimde kullaniyorum Windows'tan daha akici zaten oyle olmasi gerekiyor.Dostum teşekkür ederim bir şekilde yükledim ben ama çok fazla kasma yapıyor hiç verimli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.