sallama çay
Femtopat
Daha fazla
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi?Evet FHD ve 2K'de alabilirsin.
teşekkür ederim.Sıkıntı olmaz, monitörün kalitesinden ve fiyatından bağımsız olarak söylüyorum yani sadece sorduğun soruya özel olarak, o bağlamda herhangi bir sorun yaşamazsin.
biraz eski ama sizce BenQ Zowie XL2411k alınır mı? (cs2 de oyun performansı yüksek monitör arıyorum)ASUS VP249QGR 60,5 cm (23,8 inç) oyun monitörü (Full HD, 1 ms tepki süresi, FreeSync, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS VP249QGR 60,5 cm (23,8 inç) oyun monitörü (Full HD, 1 ms tepki süresi, FreeSync, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
F/P
Biraz eski ama sizce BenQ Zowie XL2411K alınır mı? (CS2 de oyun performansı yüksek monitör arıyorum)
video,film falan izlerken laptopun monitörü yeterli oluyor zaten o yüzden 2. monitörü oyun odaklı almak istedim.TN panel hocam sadece CS için alınabilir bir monitör. Renkler kötü yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.