Mini-ITX anakart ATX kasa uyumu

Onun yerine Wi-Fi Bluetooth olmayan mosfetleri daha iyi bir ATX anakart alabilirdiniz. Wi-Fi ve Bluetooth adaptörleri çok pahalı değil alır ona da takardınız.

Haklısınız ancak sistemi kullanacak kişi daha 12 yaşlarında bir çocuk olacak bu tarz işlerden hiç anlamadığı için her şey elinin altında olacak bir sistem toplayalım bir süre idare etsin istedim. Sistem özellikleri şu şekilde;
ASRock B450 fatalıty.
Ryzen 5 3600.
Galax RTX 2060 1-Click OC.
32 GB 2x16 Adata Gammix D30 3200 MHz
240 GB HyperX furry SSD.
1TB Seagate barcuda HDD.

Haklısınız ancak sistemi kullanacak kişi daha 12 yaşlarında bir çocuk olacak bu tarz işlerden hiç anlamadığı için her şey elinin altında olacak bir sistem toplayalım bir süre idare etsin istedim. Sistem özellikleri şu şekilde;
ASRock B450 fatalıty.
Ryzen 5 3600.
Galax RTX 2060 1-Click OC.
32 GB 2x16 Adata Gammix D30 3200 MHz
240 GB HyperX furry SSD.
1TB Seagate barcuda HDD.
Güzel sistem genelde 32’ye herkes muhalif ama bence 32 RAM İyi olmuş. Kararında bir sistem bence.
Mini itx kartta da wifi ve bluetooth yerleşik değil anteni dışarda olacak mecburen. O yüzden dedim ATX anakarta takardınkz adaptör diye ama yanlış bir seçim değil Asrock iyi bir marka bence.

Anakart VRM olarak kötü değil zaten pek takılmaya gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

32 GB RAM yerine RTX 2060 Super alınsaydı çok daha iyi olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı