Mini-ITX sistem tavsiyesi

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
fotografcı
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Mini-ITX sistem toplamak istiyorum. Bütçe ise abartıya kaçmayacak şekilde bir bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Benim bir takıntım var. Eğer anakart ASUS ise ekran kartı da ASUS olsun gibisinden fakat EVGA ve Zotac gibi markalar olursa sıkıntı olmaz.

Bir not daha: Lütfen kasayı gidip ATX standartlarında seçmeyin. Mini-ITX bir kasa arıyorum ve parçaların estetikliğini korumasını istiyorum. Bütçeye monitör, klavye, mouse vs dahil değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC Building Simulator'de Mini-ITX anakartlar olmasına rağmen kasalar yok. Eğer kasalar olsa biraz daha aklımda tasarımsal olarak birşeyler olabilirdi. Yakın zamanda PC Building Simulator kullanarak bir rehber hazırlamayı düşünüyorum.

Kasa hoş duruyor fakat ekran kartı en altta olduğu için acaba alt kısımda hava alması için delik varmı ?
Bu kasayı satın alabilirim sanırım.

Kasa hoş duruyor fakat ekran kartı en altta olduğu için acaba alt kısımda hava alması için delik varmı ?
Bu kasayı satın alabilirim sanırım.

Ekran kartı altta değil solda gözüküyor bu videoda.

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    124,1 KB · Görüntüleme: 91
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı