Mini.Katana siparişi gümrükten geçer mi?

Eki Görüntüle 1593101
Ben bunu düşünüyordum aslında, bunda "savaşa hazır" ya da "keskin" etiketi yok daha önce internetten karambitte almıştım bir sorun olmamıştı.

Madde 4 – (değişik: 12/6/1979 - 2249/5 md.) Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.

Bunlardan bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılması zorunlu bulunanların yapımına içişleri bakanlığınca yapılacak bir yönetmelikte belirlenen kurallara göre izin verilir.

Madde 5 – (değişik: 12/6/1979 - 2249/6 md.) Yurda sokulması ve yapımı yasaklanan ve 4 ncü maddenin 1 nci fıkrası kapsamına giren bıçak ve aletlerin satılması, satın alınması, taşınması ve bulundurulması yasaktır. Bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılmasına 4 ncü maddeye göre izin verilen bıçaklar bu yasağın dışındadırlar.
Bu sorun olabilir ve gümrük kargo derken 2000 3000TL'den aşağı alamazsınız.
 
Ben bunu düşünüyordum aslında, bunda "savaşa hazır" ya da "keskin" etiketi yok daha önce internetten karambitte almıştım bir sorun olmamıştı.

AliExpress'ten almıştım ben.

Umarım geçer hocam gümrükten ben sanmıyorum çünkü gümrük yetkilileri genelde keskinmi değil mi bakmaksızın direkt engel koyuyorlar ama deneyin şansınızı isterseniz.
 
katana-iz-postal-2-eternal-damnation_1664312510_121873.jpg

Hayalimize kavuşamayacağız anlaşılan...
 

Geri
Yukarı