Mini klavyeye alışmak zor mu?

Anladım hocam. Kendi kararınız bende düşünmüyordum ama Gateron Switch kullanmak varken gidip de Outemu almak yerine böyle tercih ettim.

700 civarıma bulunuyor sarı sitede dolapta hocam.

Şu anda mebrane klavye kullanıyorum bence kötü gelmez ya ilk kez devamlı mekanik klavye kullanmaya başlayacağım.

Ben eksiklikten çok faydasını gördüm, daha rahat ve hoş duruyor. Tek sıkıntım GTA5'te hava araçlarını kontrol edemiyor oluşumdu ancak o problemi de ayarlardan çözebiliyoruz.

Hayır hemen alışırsın sadece kısa yol tuşları biraz daha değişik. Fn tuşu kullanman gerekiyor ama onun harici büyük klavyeler'den daha rahat konforlu.

Anladım hocam. Kendi kararınız bende düşünmüyordum ama Gateron Switch kullanmak varken gidip de Outemu almak yerine böyle tercih ettim.

700 civarıma bulunuyor sarı sitede dolapta hocam.

Kapalı kutu yoktur muhtemelen orada ve ikinci el klavye vs kullanma taraftarı değilim. Sağ olun bu arada zaman ayırdğınız için.

Ben eksiklikten çok faydasını gördüm, daha rahat ve hoş duruyor. Tek sıkıntım GTA 5'te hava araçlarını kontrol edemiyor oluşumdu ancak o problemi de ayarlardan çözebiliyoruz.

Hocam altec lansing in red Switch mini bir klavyesi var kronik bir sorunu var mıdır? Alınır mı? Trendyol'da 700TL gibi bir fiyatı var.

Hocam yalvara yakara soruyorsunuz iyi mi kötü mü diye, kötü bir klavye o "Altec Lansing", kalitesiz ve çöp mal üretiyorlar. Sitesine baktığınızda da sadece klavye ile kalmayıp diğer alt teknoloji ürünlerini yaptığını da görüceksiniz.

ve dediğiniz model "mini" klavye tabirine uymuyor, dediğiniz klavye normal TKL bir klavye. "Mini" tabiri genellikle %60'lar için kullanılır
1676098406233.png

Önerim size eğer TKL alıcaksanız Redragon klavyeleri, sarı site veya dolap üzerinden olan %60 ve TKL ilanlarına yönelmeniz olucaktır.

Hocam yalvara yakara soruyorsunuz iyi mi kötü mü diye, kötü bir klavye o "altec lansing", kalitesiz ve çöp mal üretiyorlar. Sitesine baktığınızda da sadece klavye ile kalmayıp diğer alt teknoloji ürünlerini yaptığını da görüceksiniz.

Ve dediğiniz model "mini" klavye tabirine uymuyor, dediğiniz klavye normal TKL bir klavye. "mini" tabiri genellikle %60'lar için kullanılır.
Eki Görüntüle 1664394
Önerim size eğer TKL alacaksanız Redragon klavyeleri, sarı site veya dolap üzerinden olan %60 ve TKL ilanlarına yönelmeniz olacaktır.

REDRAGON Kumara K552 Beyaz Mekanik Oyuncu Klavyesi Red Switch Türkçe Q Klvye Rainbow Aydınlatma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL böyle bir Redragon markasından klavye buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı