Mini - Midi - Slim Ryzen kasa toplama

Eklediğim sistem çok iyi. Eğer 500GB SSD yetiyorsa hiç düşünmeyin. HB'ye göz atın parçaları daha uyguna alabilirsiniz elbette.

Kasa büyük hocam. Şuan aslında büyük kasam var. Ancak küçültüp masama koymak için mini kasalardan istiyorum. Evet HB den alabilmek için acil yazdım :)

Arkadaş ufak bir sistem istediği için Mini ITX önerdim fakat şu anda ince kasa isediğini söylüyor. Bu durumda APU kullanmak gerekebilir.

İnce kasa bulamazsam dediğiniz sistem uygun görünüyor.

Kasa büyük hocam. Şuan aslında büyük kasam var. Ancak küçültüp masama koymak için mini kasalardan istiyorum. Evet HB den alabilmek için acil yazdım :)

İnce kasa bulamazsam dediğiniz sistem uygun görünüyor.
Önerdiğim kasa gayet hoş.

Döneceğim size birazdan.
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 19MB AM4 12nm İşlemci 1200TL
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx Kırmızı 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK16GX4M2B3200C16R) 985TL
ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac Soket AM4 AMD B450 mini ITX 90-MXB870-A0UAYZ Anakart - Nanokatalog 740TL
SilverStone Raven RVZ02B 2x USB3.0, Mini-ITX/HTPC Kasa Fiyatı 400TL
Silverstone SFX Serisi 450Watt 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatı 400TL
Samsung 500GB 970 Evo NVME M.2 SSD (3400/2300MB/S) Fiyatı 800TL
Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 1570TL

Aşabilirseniz aşağıdaki PSU daha iyi.
6100TL.

Böyle olabilir.

rvz02-34-2.jpg

rvz02-front.jpg

Son düzenleme:
@Pantheon hocam bir şey itiraf edeyim. Aslında bütçeyi 5.000 olarak düşünmüştüm. Genel sitelerden 6.000 çıkar ama ben HB vb indirimlerle 5 e düşürürüm diye planlamıştım. Ancak emeğinize sağlık en uygun neredeyse tespit etmişsiniz :)

ancak hepsi farklı yerlerde olmasının dezavantajı taksit olayı HB hariç tüm sitelerde vade farkı biniyor.Şunu anladım ki en azından pahalı parçaları tek sitede indirimli yakalamak lazım. Yoksa vade farkıyla indirimin bir espirisi kalmıyor.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı