Mini Tower Kasa Önerisi

xmrhkn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce aşağıdaki sistemi sipariş ettim. Ancak kasayı ve anakartı son anda sepetten çıkardım çünkü kasayı koyabileceğim bir yer yoktu. 46x40 bir alanım var kasayı koyabileceğim. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi.
Ezqjrq.jpg

Kasanın ön kısmı ve arkasının bulunduğu kenar 46cm, yan taraflarının bulunduğu kenarlar 40cm.

Sizce buraya midt yada t kasa sığar mı? Sığmazsa hangi kasa ve hangi anakartı almalıyım buraya sığacak? Eğer mini tower kasalardan tam performans alamayacağımı düşünüyorsanız bilgisayar masasını değiştirebilirim ancak bunun son seçenek olmasını istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Anakart ve kasa dışındaki sistemim: 5 4000.PNG

Şuan kasanın olduğu yere yeni kasa gelecek. Buraya MidT kasa sığar mı yoksa mini tower mi almalıyım diyorum. Mini tower almam gerekiyorsa kasa ve anakart önerebilirmisiniz. Kusura bakmayın yazım yanlışım çok. Zamanla alışacağım inşallah.

Power supplyı sayarsak 730 tl bütçem var. Ama sanırım yeni bir masa almak kasayı değiştirmekten daha kârlı oluyor. Eğer 500 tl civarı bir fiyata mini t kasa ve anakart bulabilirsem alacağım eğer bulamazsam masayı değiştirip mid yada t kasa alacağım.

Sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Başka bir kasayla ilgili soru soracağım yeni başlık mı açmalıyım?

Zaten ilk düşündüğüm kasa ve anakart onlardı. O halde sistemimin son hali bu olacak. Yardımların için teşekkürler.
5 4000.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı