Minidump dosyaları bulunmuyor

• Konuyu başlatan Roit1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.361

Roit1

Hectopat
Mavi ekran hatası veriyor kendi kendine yeniden başlatıyor ama minidump dosyalarını bir türlü bulamıyorum. Ayarlarda gösterdiği yeri çalıştırdan aratıyorum ama bulunamıyor diyor.

resim_2021-01-04_182219.png

Mavi ekran hatası veriyor kendi kendine yeniden başlatıyor ama minidump dosyalarını bir türlü bulamıyorum. Ayarlarda gösterdiği yeri çalıştırdan aratıyorum ama bulunamıyor diyor.

Eki Görüntüle 816350

C:/Windows/Minidump dosyası var mı? Kontrol eder misin?

Mavi ekran aldığınız zaman %100 tamamlandı yazısını görmeden sistemi kapattıysanız olmaması normaldir.

Sisteme zorla mavi ekran verditmeyi deneyebilirsiniz:

Son düzenleme:
Hayır kendi kendine başlatıyor zorla kapatmıyorum. Antivirüs programı var sadece Norton 360. C:/Windows/Minidump var ama kendim oluşturdum olmadığı için. Oraya gider belki diye düşündüm ama olmadı.

CCleaner tarzı programlar silebiliyor, zaten bu tarz programları da tavsiye etmem.
Eksi atan arkadaş neden eksi attın?
Hayır kendi kendine başlatıyor zorla kapatmıyorum. Antivirüs programı var sadece Norton 360. C:/Windows/Minidump var ama kendim oluşturdum olmadığı için. Oraya gider belki diye düşündüm ama olmadı.
360 yapmış olabilir sistem temizleme açıksa.

Başlangıç düğmesini, sonra da Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme'yi seçin. Klasör Seçenekleri'ni, sonra da Görünüm sekmesini seçin. Gelişmiş ayarlar'ın altında gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster'ı seçin ve Tamam 'ı seçin.

Denemenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı