lm!sysinfo machineid!sysinfo cpuspeed komutları genel olarak işimizi görüyor. lm komutu "Loaded Modules" anlamına geldiğini tahmin ediyorum. Dump dökümünde veri alınıp alınamayan SYS dosyalarını gösteriyor.Machineid komutu sistem bilgilerini veriyor. CPU speed ise işlemci hızını veriyor.Hocam machineid yazdım ama siz anladınız o komutu. İlk yazdığım şekilde olacak.lm
!sysinfo machineid
!sysinfo cpuspeedkomutları genel olarak işimizi görüyor.lmkomutu "Loaded Modules" anlamına geldiğini tahmin ediyorum. Dump dökümünde veri alınıp alınamayan SYS dosyalarını gösteriyor.
Machineidkomutu sistem bilgilerini veriyor. CPU speed ise işlemci hızını veriyor.
Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz.Çözüldü: Minidump dosyası nasıl okunur?
Merhaba, sosyal de görüp özendiğim mavi ekran hatası çözümü yapan hocalarım gibi bende yapmak istiyorum :D Sorularım şunlardır: minidump dosyaları nasıl okunur? Hangi program ile okunur? Özel bir yazılım dili öğrenmeyi gerektirir mi? Sorun nasıl anlaşılır? @Caine @Enes3078, hocalarım...www.technopat.net
Bu mesajda bulunan bazı kaynaklar var. Bunlara göre okumaya çalışıyoruz.
Yapabilirsem başlamayı planlıyorum. Ben kendime göre analiz edeceğim sonra onların analizlerine bakacağım. Mesela bilmediğim bir kod karşıma çıktı bunu internette araştırsam çıkar mı? Teşekkürler.Bu işin temeli araştırma, araştırma ve araştırma. .sys dosyalarını ezberlemek de gerekiyor bazen, böylelikle hız kazanıyorsunuz.
Tavsiye etmesem de şu tür rehberlere bakabilirsiniz. Hazırcılığa kaçmaktansa araştırmak daha iyidir her zaman.
Mavi ekran analizine başlayacak mısınız? Bu işte kararlıysanız ilk olarak konulara dalmayın, çözülmüş konulara bakarak işin mantığını kavrayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.