Minidump dosyalarını nasıl inceliyorsunuz?

Peki oradaki bilgilerden sonuç nasıl çıkarabilirim, bir eğitimi falan var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onun dışında bir sürü konu açılıyor Sosyal'de. Onlara bakın, cevaplayanların ne dediklerine bakın; ilişki kurmaya çalışın. İnternette oradaki birtakım verilerle araştırma yapın. Ben biraz öğreneyim demiştim ancak ne yalan söyleyeyim; zor geldi biraz, üşendim.
 
Ben WinDbg Preview kullanıyorum. Tabii bilgisayarda Blue Screen View'da yüklü fakat pek kullanmıyorum. İsterseniz bununla alakalı rehber yapabilirim fakat şu BIOS sürümünü bir ben bulamadım sanırsam. @Murat5038 her dmp dosyasında buluyor fakat ben incelememe rağmen bulamıyorum. Gözümden kaçıyor sanırım. Dediğim gibi rehber ister misin? @Steve Rogers
 
Bu soruyu soranlara aynı cevabı verdiğimi kendileri az çok biliyor :) Hazır cevap vermem, sosyaldeki diğer konularda olduğu gibi kendileri öğrenerek öğretmeye çabalarım. Çoğu bunu kaldıramadığı için sataşır kendi kaybeder :) Artık bu yıla gelmişsiz durağan değil biraz daha gelişmiş ülke olsun diye bunları yapıyorum da anlayana. Neyse, konuya dediğim gibi bu konulara adım atanlara verdiğim cevap ilk olarak İngilizce, kodlama, tersine mühendisklik bilmesi gerekiyor.
Bunlara ek olarak burayı hatim etmesi gerekiyor temel için.
fakat şu BIOS sürümünü bir ben bulamadım sanırsam. @Murat5038 her dmp dosyasında buluyor fakat ben incelememe rağmen bulamıyorum.
İşte, o dediğim yeri hatim eden bulur.
 
Analyze komudunda çıkmıyor mu yani hocam? Yabancı kaynaklar dahil hiçbirinde bulamadım da :D
Hayır. Öyle olsaydı herkez analiz ederdi ama onu da yukarıda dediklerimi bilmeden edemezsin. Araman gereken yabancı siteler değil işte kaynağı verdim :)
 
Hayır. Öyle olsaydı herkes analiz ederdi ama onu da yukarıda dediklerimi bilmeden edemezsin. Araman gereken yabancı siteler değil işte kaynağı verdim :)

Hocam sanırım buldum. Acaba !sysinfo komudunu mu kullanıyorsunuz. Ben Microsoft'un websitesinde derin araştırmalar sonucu bunu buldum da.
 

Geri
Yukarı