Minidump dosyalarını nasıl inceliyorsunuz?

Bir günlük uyarı almıştım maaleseff. O 1 gün içinde mavi ekran minidump dosyalarına analiz rehberi yaptım şu anda konuyu açtım. Birazdan onaylanınca link atacağım.
Fikrim çalınmış:D. Şaka bir yana bugün ben de oluşturmak için hazırlanıyordum. Neyse eğer eksik görürsem belirtirim hiç yoksa eklersiniz. Eksik bir şeye yardım edince beni de altına eklersiniz artık😂

Fikrim çalınmış:D. Şaka bir yana bugün ben de oluşturmak için hazırlanıyordum. Neyse eğer eksik görürsem belirtirim hiç yoksa eklersiniz. Eksik bir şeye yardım edince beni de altına eklersiniz artık😂

O ne demek tabii ki eklerim hocam. Sizde açarsınız rehber gerçekten sorun değil belki benden daha bilgilisinizdirı.

Bir günlük uyarı almıştım maalesef. O 1 gün içinde mavi ekran minidump dosyalarına analiz rehberi yaptım şu anda konuyu açtım. Birazdan onaylanınca link atacağım.

Hocam uyarı almıştım, link paylaşacağım demiştiniz. Müsait iseniz atabilir misiniz?

Konusunun linki burada.

Konusunun linki burada.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı