Minidump dosyasının içi boş

asdawas1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Mavi ekran hatası aldım fakat minidump dosyasının içi boş. Ne yapmam gerek?

Minidump oluşmuyorsa bu gibi durumlarda Olay Görüntüleyicisi raporu inceliyoruz. Aşağıdaki rehbere göre Olay Görüntüleyicisi'nden Sistem raporunu paylaşınız.

Minidump oluşmuyorsa bu gibi durumlarda Olay Görüntüleyicisi raporu inceliyoruz. Aşağıdaki rehbere göre Olay Görüntüleyicisi'nden Sistem raporunu paylaşınız.

Laptop modeliniz Tulpar T5 V21.4 değil mi? Öyleyse aşağıdaki iki ağ sürücüsünü kurup sonucu bizimle paylaşınız. Muhtemelen sorun çözülecektir.

Not: Kurulum tamamlanmazsa Aygıt Yöneticisi üzerinden sürücüleri kaldırıp indirdiğiniz bu sürücüleri kurmayı deneyebilirsiniz.

Evet laptop modelim Tulpar T5 V21.4. Lan yazan klasörü kurdum fakat Wifi yazan klasörü kuramıyorum hata veriyor.

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    15,9 KB · Görüntüleme: 96
Arşivden çıkarıp kurmayı denediniz mi? Olmazsa farklı bir konu açıp destek alabilirsiniz bu hata hakkında.
Evet arşivden çıkarıp masaüstüne attım.
Arşivden çıkarıp kurmayı denediniz mi? Olmazsa farklı bir konu açıp destek alabilirsiniz bu hata hakkında.
Araştırdım ve sorunu çözdüm sanırım. Bu sefer böyle bir hata aldım.

Dosya Ekleri

• hata1.PNG
    hata1.PNG
    29,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı