Minidump oluşmuyorsa bu gibi durumlarda Olay Görüntüleyicisi raporu inceliyoruz. Aşağıdaki rehbere göre Olay Görüntüleyicisi'nden Sistem raporunu paylaşınız.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
drive.google.com
Evet laptop modelim Tulpar T5 V21.4. Lan yazan klasörü kurdum fakat Wifi yazan klasörü kuramıyorum hata veriyor.Laptop modeliniz Tulpar T5 V21.4 değil mi? Öyleyse aşağıdaki iki ağ sürücüsünü kurup sonucu bizimle paylaşınız. Muhtemelen sorun çözülecektir.
Not: Kurulum tamamlanmazsa Aygıt Yöneticisi üzerinden sürücüleri kaldırıp indirdiğiniz bu sürücüleri kurmayı deneyebilirsiniz.
Evet arşivden çıkarıp masaüstüne attım.Arşivden çıkarıp kurmayı denediniz mi? Olmazsa farklı bir konu açıp destek alabilirsiniz bu hata hakkında.
Araştırdım ve sorunu çözdüm sanırım. Bu sefer böyle bir hata aldım.Arşivden çıkarıp kurmayı denediniz mi? Olmazsa farklı bir konu açıp destek alabilirsiniz bu hata hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.