Merhabalar, sık sık mavi ekran yemeye başladım. Bu sorun önceden de vardı fakat RAM'lerin yerini değiştirince düzelmişti. Şimdi tekrar başladı dosyaları paylaşmak için minidump klasörüne gittim fakat boş.
Bugün itibarıyla 1 hafta içinde LoL oynarken 3. kez mavi ekran hatası aldım. Aldığım ilk 2 mavi ekran hatası oyunun tam ortasına denk geldiği için bilgisayarı beklemeden hemen kapat aç yaparak oyuna devam ettim. Bugün olan yani biraz önce yaşamış olduğum mavi ekranda ise beklemeyi tercih ettim...
www.technopat.net
Sonrasında nasıl minidump paylaşılacağını bildiğiniz varsayıyorum. Müsaitlerse @Enes3078@KojiroHyuga04 derdinize derman olacaktır diye umuyorum. Umarım çözüme kavuşur, iyi forumlar.
MEMORY_MANAGEMENT hatası RAM ile alakalıdır ama RAM sağlamsa disk kaynaklı oluşur. Sizde de NTFS.sys hatası var. Bu da NTFS dosya yönetim sistemiyle alakalıdır.
Kısacası diskle.
Öncelikle HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde sistemdeki tüm disklere "Error Scan" yapmanızı istiyorum. Sonuçlarının fooğraflarını atarsınız buraya.
Ayrıca "Health" kısmını da atarsanız çok makbule geçer.
Benim şüphem disklerde. Sonrasında ise MemTest isteyeceğim.
MEMORY_MANAGEMENT hatası RAM ile alakalıdır ama RAM sağlamsa disk kaynaklı oluşur. Sizde de NTFS.sys hatası var. Bu da NTFS dosya yönetim sistemiyle alakalıdır.
Kısacası diskle.
Öncelikle HD Tune ile "quick scan" kapalı şekilde sistemdeki tüm disklere "error scan" yapmanızı istiyorum. Sonuçlarının fooğraflarını atarsınız buraya.
Ayrıca "health" kısmını da atarsanız çok makbule geçer.
Benim şüphem disklerde. Sonrasında ise Memtest isteyeceğim.