Mining devrinin bitmesi

Benim arkadaşta babasını kandırıp 40.000TL'ye 3060 Ti aldırttı, para kazanıyorum diye kendini kandırıyor, geçen gel bir hesap yapalım dedik, kartın kendini amorti etmesi 12 yıl sürüyor bir de elektrik zamlanmadan önceydi bu.

Babama EBA canavarı ile para kazanacağım demişimdir:

Vallahi işin mining yanını pek bilmem ama oyuncu agalarıma selam olsun fiyatlar düşecektir :)

Bizim ülkemizde bitti bitecek durumda ama yurt dışında daha gideri var. Düşüşten daha çok bizdeki elektrik zamları vurdu miningi benim görüşüm.
Mining'ci sayısı yarıdan daha fazla azaldı ve yapanlara bakıyorum öyle 3-5 kartla devam eden sayısı çok çok az geneli 50'den fazla kartı olan tayfa.
Vallahi işin mining yanını pek bilmem ama oyuncu agalarıma selam olsun fiyatlar düşecektir :)
Dolar o düşüşü dengeleyecek bu gidişle aynı fiyatta kalabilirler.

Mining'ci sayısı yarıdan daha fazla azaldı ve yapanlara bakıyorum öyle 3-5 kartla devam eden sayısı çok çok az geneli 50'den fazla kartı olan tayfa.

Dolar o düşüşü dengeleyecek bu gidişle aynı fiyatta kalabilirler.
Tabiri caiz ise bakkal gibi mining yapanlar patladı zaten ama büyük balıklar hala sahalarda.

Ethereum bir ara 1.900 dolara düştükten sonra 6.000 doları görmüştü. Dünyadaki enflasyonist durum bir kalksın o zaman görürüz mining bitti mi bitmedi mi.
İnternette grafik olmasa inanacağız dediğine. ETH maksimum 4800 doları gördü o da 1-2 günlük. Kalan zamanda hep 2-3 bin civarında gezindi.

1655156592062.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı