Mining devrinin bitmesi

2. el ekran kartı alınca da dikkatli olmalıyız kart ölmüş olabilir PC'ye takınca 1 ay sonra bozulabilir nasıl güvenip alacağız ki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220618-113212.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Dolar 9,70 iken MSI Gaming X 3060 kartı 9500TL'ye almıştım. Şu an dolar 17,33TL, kartın fiyatı 10K larda geziyor. Düşeceği kadar düştü bence fiyatlar.

2. el ekran kartı alınca da dikkatli olmalıyız kart ölmüş olabilir PC'ye takınca 1 ay sonra bozulabilir nasıl güvenip alacağız ki.
Buzalacak kart damarda durmaz Hocam eski kartlar konusunda haklı olabilirsiniz ama yeni nesil kartlar konusu başka kart açılmamış, vidalarda tornavida izleri yok ise yarım saat oyun oyna Furmark'a falan gerek yok. Ha açılıp padleri değişmiş olanlar da var onlara da bir şey olmaz da hadi açılmış kartları geçtim.

Aslında sağlam bir keriz silkeleme operasyonu idi. Bundan iyi para kazanan bir adam zaten sağlam bir gelir kaynağının sahibi idi. Yani buradan kaybedeceği yatırımı farklı maddi kaynakları ile tolere edebilir durumdaydı. Olan bu sahte rüzgara kapılıp ev araba satıp kredi çekip batıran kişilere oldu. Öyle bir sistem kurayım ayda 5 - 6 k bıraksın diyebilmeniz için sağlam bir ekran kartı ve rig yatırımı yapmanız gerekiyordu. E o paraya sahip insan zaten daha güvenli yatırım araçlarını tercih eder. Kısaca çiftlikbanktan hallice bir yapıydı.

Yok hocam açılıp kullanılmış yıpranmış kartlardan bahsediyorum. Kapalı kutu stok yapmışsa alınır tabii.

6K'ye gördüm ben ikinci elde.
Sıfırdan bahsediyorum. Mesela benim satın aldığım tarihte Amazon yurtdışında bile 999€ idi. Bu da TL olarak 9600 TL civarına denk geliyordu o zamanlar. Şimdi Euro olmuş 18,19TL. Sıfırı 10K civarı desek Euro bazında 550€ ediyor aynı kart. Yani yarı yarıya düşmüş zaten. Bizim paramız değersiz olduğu için fiyatlar aynı gibi duruyor. Yani (aynı marka model için konuşuyorum) sıfırının 5000 6000 TL'ye düşmesini beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…