Mining devrinin bitmesi

Ben şeye seviniyorum, hani kartı 5'e dün alıp bugün aynı sitede fiyatı değişmeden 8'e satmaya çalışanlar var ya ona :D Başka sevindiğim bir şey yok gibi ha bir de 4K TV için bir kart lazım olacak 3080 falan 10K'ye düşer gibi bu gidişle o.
Güzel hayal, dolar da 1TL olur mu?

Hocam siz çok içeri girmişsiniz sanırım kusura bakmayın yanlış bir şey söylediysem. Ama ben gerçekçiyim siz tecrübeli bakalım ne gösrterecek zaman.
İçeride değilim, kripto yatırımlarım yıllardır var, bir bu kadar daha içeri girsem yine etkilemez. Aksine alım fırsatı bulduğum için daha fazla yatırım yaparım.

Kendinize gerçekçi deyip, paranın değerinin her gün eridiği ortamda 3080 fiyatlarının %35 düşmesini bekliyorsunuz...

Sen 3000 TL'ye GTX 1650 alırsın anca. O bile 3.5k

Bu nedir? Düşerse düşsün, düşmezse düşmesin umurumda değil. Gidip istediğim kartı alacak durumun var. Amaç şark kurnazı çakallara 1 TL bile fazla kaptırmamak. Ben mining yapmıyorum trade yapıyorum şu an çok güzel fırsatlar görüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220618-112617.jpg
    Screenshot_20220618-112617.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 62
Hocam siz çok içeri girmişsiniz sanırım kusura bakmayın yanlış bir şey söylediysem. Ama ben gerçekçiyim siz tecrübeli bakalım ne gösrterecek zaman.
3080 10K'ya düşmez zaten 900-1000 dolara satılıyor direkt kuru çevirsen 17K ediyor. Şu an kartlar olabilecek en minumum fiyatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı