Mining dosyaları yüzünden VAC ban yenilir mi?

Siz overwatch banından bahsediyorsunuz. Bu VAC ban, yani sadece hile tespiti ile atılabilen bir ban. Bilmiyorsanız konuşmanın bir lüzumu yok.

Aynen kardeşim, devam et bu kafayla. Sistemlerde kusursuzluk ara sen. Ben VAC'tan bahsettim. False-Positive vakaları da var. Enjekte olmamış Cheat Engine'ye VAC atan bir sistemi savunuyorsun. Değil mi, o kadar iyi ki bu sistem hile açanlar ban yemiyor, legit hileler ile Global'e kasıyorlar, e-spor'a giriyorlar. :D Komiksin. Araştır sonra öyle eleştir.

Aynen kardeşim, devam et bu kafayla. Sistemlerde kusursuzluk ara sen. Ben VAC'tan bahsettim. False-Positive vakaları da var. Enjekte olmamış Cheat Engine'ye VAC atan bir sistemi savunuyorsun. Değil mi, o kadar iyi ki bu sistem hile açanlar ban yemiyor, legit hileler ile Global'e kasıyorlar, e-spor'a giriyorlar. :D Komiksin. Araştır sonra öyle eleştir.
Cheat Engine'ye VAC mi atılmış. Hahahaha. Biraz az salla. Cheat Engine ile bırak VAC'i oyun zaten başlangıçta inik olduğunu tespit edip oyunu başlattırmıyor, sildikten sonra başlayabiliyorsun. VAC sadece enjektlenmiş hileye ban atabilir. VAC yedirmeyen hile yok demedim zaten, arkadaş hile açmış VAC yemiş, uzatmanın bir manası yok. Gülerek kendini haklı çıkarmaya çalışmana da 3 IQ'luk derim ben.

Çoğu hile VAC yedirmezken arkadaş hile açmayıp mı VAC yiyecek? Kimin komik olduğu aşikâr.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı