Mining ekonomisi ne durumda?

Makaleler
21
Piyasa bu aralar kötü savaş nedeniyle. Şu an mining ne alemde? Kazançlar falan sıkıntıda mı? Ayrıca RTX 3090'a baktığım zaman günlük 3.80 USD kar bırakıyormuş. Sanırım azaldı kazançlar. Yapan ve bilen arkadaşlar söyleyebilir mi?

Mısır piramidini yapan işçiler bu RTX kartlardan daha az çile çekti. Ayrıca mining artık cazip bir şey olmaktan çıktı.
RTX 3090 bir ara 100-110 lira bırakıyordu günlük. Ne oldu ya böyle?
Ben önceden kartımla ayda 25-30 dolar civarı kazım yaparken şu an 12 dolar geliyor. Zaten yapmıyorum. Hem elektrik fiyatları uçtu. Zararı hiç kapatamadım.
Hangi kart?

Eskiden kazım yaparken iyi kar elde ediyordunuz. Ama şimdi nedenini tam olarak bilemesem de cazip gelmiyor açıkçası. Çin'in Mining yasağı, savaş. O, bu, şu derken kripto alt-üst oldu.
Usta minerstat üzerinden bakıyorumda GTX 1650 günlük 80 cent bırakırken SUPER modeli 43 cent bırakıyor. Burada bir gariplik olmalı.

Usta minerstat üzerinden bakıyorumda GTX 1650 günlük 80 cent bırakırken SUPER modeli 43 cent bırakıyor. Burada bir gariplik olmalı.
Bilemiyorum hocam, ama dediğiniz gibi var bir terslik. Sonuçta GT 730 ve RTX 30 serisi kartın karşılaştırmasını yapmıyoruz. Kartlar birbirine yakın sayılabilecek modeller ve aradaki uçuk fiyat farkı şüphelendirmiyor değil insanı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı