Mining elektrik tüketimi

O rakam değişir sabit değil. Ben son 1 ayda 700 TL aldım elektrik düşünce.
Valla hadi inşallah kardeşim ya ben sistemi alalı 4 ay oldu keşke aldığım gün mining başlasaydım çok zaman kaybettim çokk
2070S kullanan arkadaşım hiç ayar çekmeyince 240W diyordu. Sonra zaten faturaları ikiye katlanmış .
Mining yapacaksan ayarlama gerçekten şart benimde 110 olan tüketimim overclock sonrası 85 w düştü

Hocam bende alalı 3 yıl oldu yeni başladım gerçekten iyi para var gibi duruyor 5 günde 130 TL yaptım oyun oynamak yerine para kazanıyorum . Ben de keşke aldığım zaman başlasaydım diyorum ama zararın neresinden dönülse kârdır.

Açılan konuya insanlar böyle gelince mutlu oluyorum ya çok sağ olun kardeşlerim
Aynen öyle kardeşim bende 5. Gündeyim ilk 4 gün binance pool üzerinden kazdım 100 TL yaptım sonrasında ethermine üzerinden kazım yapıyorum kanka monitörün fişini çektim ben kaşanın klavye mouse fişinizde çektim o kazıyor ben telefondan programla kontrol ediyorum artık sadece

Overclock yaptınız mı?

Forumda bir arkadaş böyle bir şey atmıştı.belki faydası olur.!

Ekran kartları ne alemde, bir sıkıntı ile karşılaştınız mı?

Ekran kart patates oldu diyebilirim henüz garantiye göndermedim ama ekran 30 saniyede bir kararıyor çok sinirim bozuk
Nasıl oldu biraz anlatsana yani sebebi nedir sence çünkü bende şuan galax marka 1660s ile mining yapıyorum bir sıkıntı çıkaracaksa daha çok girişmeden bırakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…