Hocam bende alalı 3 yıl oldu yeni başladım gerçekten iyi para var gibi duruyor 5 günde 130 TL yaptım oyun oynamak yerine para kazanıyorum . Ben de keşke aldığım zaman başlasaydım diyorum ama zararın neresinden dönülse kârdır.
Hocam bende alalı 3 yıl oldu yeni başladım gerçekten iyi para var gibi duruyor 5 günde 130 TL yaptım oyun oynamak yerine para kazanıyorum . Ben de keşke aldığım zaman başlasaydım diyorum ama zararın neresinden dönülse kârdır.
Aynen öyle kardeşim bende 5. Gündeyim ilk 4 gün binance pool üzerinden kazdım 100 TL yaptım sonrasında ethermine üzerinden kazım yapıyorum kanka monitörün fişini çektim ben kaşanın klavye mouse fişinizde çektim o kazıyor ben telefondan programla kontrol ediyorum artık sadece
Nvidia GTX 1660 Super 6 GB ile ETH Mining yapmaktayım.
Phonix Miner üzerinden 85 W güç tüketimi gözlemlemekteyim, kasa ile hiç bir işlem yapmamaktayım. Monitörün fişini çekip Mining yapacak şekilde bırakıyorum bilgisayarımı.
Monitörümün fişini çekiyorum.
Bu durumda toplam tüketimim nedir sizce? Bilen biri beni aydınlatırsa gerçekten çok memnun olurum.
İşlemci:Amd Ryzen Rro 3600
Anakart:Asus B450-A II 4400 ddr4
RAM 3200 MHz 16 GB 8*2
Sizce toplam kaç W tüketiyordur?
KW başına 0.65 TL.
Benim ekran kartıma göre (1660s) 28 yerine 31 mh alıyorum fakat güç tüketimim 80 Watt yerine 85 Watt fakat arkadaşın dediği kazancı sağlayamıyorum ( tabiki eth güncel kur etkili bu durumda )
Nasıl oldu biraz anlatsana yani sebebi nedir sence çünkü bende şuan galax marka 1660s ile mining yapıyorum bir sıkıntı çıkaracaksa daha çok girişmeden bırakayım