Mining GTX 1070 ekran kartı alınır mı?

Genelde tamir görmüş oluyorlar yapan usta iyiyse şansa bağlı. Genelde 250-300 TL masraf çıkartırlar hele iyi bir ustaya tamir ettirmesseniz başa bela olabilir. 850-1000 TL aralığındaysa fiyatı alınır. 250-300 TL'de masraf çıkartsa kart size 1200- 1300 TL'ye mal olur mis gibi kullanırsınız.
 
2 yıl mining için uzun bir süre. O ekran kartı aldıktan 3 ay sonra elinizde kalabilir de kalmayabilir de. Öyle sakıncalı bir noktada.
 
Alınmaz hocam uzak durun. Daha önce mining yapılmamış fakat arızalı çizgi atan R9 270X 4GB almıştım. İzmir de tamire verdim daha sonra 3 ay dayanmadı önce GTA 5 oynarken bir kare 2 cm lik bölümü farklı bir görüntü ile göstermeye başladı bi kaç gün sonra bir oyunda görüntü kalitesi arttırdım beyaz ekran aldım bozuldu. Daha sonra yine tamir ettirdik yine arızalandı. En son bir kez daha tamire soktuk bu kişi tanıdık teknik servis abimdi. 2 saat boyunca Furmark sonunda kart tamamen görüntü kesti. Tamirlerinde yöntemleri var genelde makinaya sokup ısıtma yapıyorlar. Kart kaliteli ve maliyete değerse ellerinde de kartın kalıbı var ise çip lehimlerini yenileme işlemine gidiliyor diye biliyorum. Çip sökülüp takılıyor. Bence bu tür şeyler yaşamak istemiyorsan hiç girme hocam. Yorgun kartın ne zaman görüntü keseceğini kestiremiyorsun.
 

Geri
Yukarı