Mining için minimum sistem önerisi

Sabah akşam 7/24 %100 de kullanılıyor kartlar ve şu anki zamanda iki tane 8 GB kart alıp işin içinden kar ile çıkması çok uzun sürer çok pahalı şu anda bütün kartlar gereğinden 2 katı fazla fiyatında.

Ekonomi çok iyi(!)
Acaba ileride Türk lirasi olmuş 8 dolar bu zamanda PC toplanmaz diyecekler mi?
 
Peki mining yapmak günah veya haram mıdır?
Değildir. Bir iş yapıyorsun ve sana maaş ödüyorlar. Normal maaştan farklı olarak her saniye para kazanıyorsun.
Arkadaşlar merhaba. Ben mining hakkında hiçbir şey bilmiyorum nasıl olacak falan ama yapmak istiyorum. Bunun için minimum sistem gereksimleri nelerdir? 2. ekran kartlarıyla olur mu? En az kaç ekran kartı olmalı? Mining için sistem az kaç liraya kurulur? Ne kadar gelir olur? Elektrik parasını ne kadar etkiler? Kâr yapar miyim bu sistemle? Islemci en az kaç GHz olmasi lazim? Kac çekirdek olmasi lazim? RAM ne kadar olmasi lazim? Baştan sona anlatacak kralları bekliyorum.

Benim şu anki sistemim; (eski bayağı)
Ekran kartı: MSI R7 250 2 GB.
Anakart: ASUS P5KPL
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400.
RAM: 2+2
Sistemi ekran kartı olur mu diye yazdım.
En az 6GB Vram gerekli ekran kartında.
 
Arkadaşlar merhaba. Ben mining hakkında hiçbir şey bilmiyorum nasıl olacak falan ama yapmak istiyorum. Bunun için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? 2. ekran kartlarıyla olur mu? En az kaç ekran kartı olmalı? Mining için sistem az kaç liraya kurulur? Ne kadar gelir olur? Elektrik parasını ne kadar etkiler? Kâr yapar miyim bu sistemle? Islemci en az kaç GHz olmasi lazim? Kac çekirdek olmasi lazim? RAM ne kadar olmasi lazim? Baştan sona anlatacak kralları bekliyorum.

Benim şu anki sistemim; (eski bayağı)
Ekran kartı: MSI R7 250 2 GB.
Anakart: ASUS P5KPL.
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400.
RAM: 2+2
Sistemi ekran kartı olur mu diye yazdım.
Peki mining yapmak günah veya haram mıdır?

Mining haram olamaz sen bir işe para bağlıyosun ve onunla aktif gelir alıyosun o halde dükkan açmak vb işlerde bunun benzeri bir yatırım sonuç olarak haram olsa bile ne kadar haram ne kadar akla uygun orası tartışılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı