Mining için üç adet GTX 1050 Ti yeterli mi?

Hive OS ile 4 GB kartla ETH kazabilirsin.
Keşke biraz araştırma zahmetinde bulunsanız.

Ancak X16 çıkışında olması gerekiyor 3 kartla kazamazsınız kazmak için minimum 3 adet X16 pcıexpress çıkışına ihtiyaç vardır riser gibi yükseticilerle 4 GB kartlarla mining yapılamaz ve açıkçası arkadaşımızın öyle bir anakarta sahip olduğunu düşünmüyorum.
 
GTX 1050 Ti kazmıyor hocam neyle neyi kiyasladin da bu karara vardın.

X16 çıkışından 2-3 adet olan kartlar var eğer böyle bir anakarta sahipseniz modsuzluk ve kötü olmasına rağmen 14 mh alabiliyor ETH de 1050 Ti'lar :D ancak risersız ucuna dungle bağlanarak yapılabiliyor bir nevi ekran kartı kendi görüntü verdiğini sanıyor ama biz ona kazım yaptırıyoruz, RX570 4 GB 23-24 mh ETH kazım yaptıran arkadaşlar var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı