Mining Nasıl Yapılır ve Hangi Programlar Gereklidir?

Ömer Gül 913

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
406
Herkese merhaba. Ben PC toplayıp bitcoin, ethereyum gibi sanal para madenciliği yapmak istiyorum. Fakat tam olarak madencilik yapmak için PC'ye hangi uygulamayı indireceğim? Kademe kademe anlatabilir misiniz lütfen?
 
405647


Mining yapmaya başladım ama sanırım ekran kartım yetersiz error veriyor galiba. Görsele bir bakar mısınız başarılı olmuş muyum yoksa sorun mu var? Ekran kartım GT1030 2 GB.
 
30-40 tane RX 580 ve üzeri olması lazım bu iş için. Öyle tek bir cılız kart ile olacak iş değil. GT 1030, sistemin yaktığı elektriği bile karşılamaz.
 
O kadar kolay bir mevzu değil artık. İlk çıktığı dönem güzel paralar kazandırdı insanlara ama şu anda fazla masraf gerektiren ve az getirisi olan bir iş durumunda benim gözümde.

Fazla bir bilgim yok zaten kişisel görüşümü söylüyorum sadece. Şu anda mining yapmak biraz saçma. Paranızı çöpe atın daha iyi bence.
 
$3200 den $9500 olunca tabi yine akıllarda aynı soru bitcoin deli para kazandırmaz mı ? Varını yoğunu bağlarsın sistem kendini amorti etmeden yine bitcoin dip yapmış olur bu sefer zarar hesaplamaya başlarsın klasik döngü işte. Çinde yollara kadar çıkmış mining rigler gördüm artık bu iş kazandırmaz bulaşmayın lütfen.
 

Geri
Yukarı