Mining nedir, nasıl yapılır?

Neden yani boş konular açmayı bu kadar seviyorsunuz? Forum da yardım için mesaj bekleyen o kadar kişi var onların hakkına giriyorsunuz. Ha belki %1 ihtimal ile konu troll değildir onun için söyleyeyim o sistem ile mining yapmayın. Dediğim gibi büyük bir mining yapmayacaksanız orta seviye ekran kartı yeterlidir.

Açıkçası kendim için sormuyorum babam bu işlere girmeyi düşünüyor yardım et dedi bana da böyle bir sistem getirdi dedi bir sor bu olur mu diye.

Açıkçası kendim için sormuyorum babam bu işlere girmeyi düşünüyor yardım et dedi bana da böyle bir sistem getirdi dedi bir sor bu olur mu diye.
Peki, öyle işlere girecekse mining o tarz bilgisayarlar ile yapılmaz. Ekran kartı iyi olan sistemler ile yapılır. Kar etmek istiyorsan baya bir sisteme ihtiyacın var. Tabii bunun zararıda var elektrik faturasını çok fazla gelecektir.

Peki, öyle işlere girecekse mining o tarz bilgisayarlar ile yapılmaz. Ekran kartı iyi olan sistemler ile yapılır. Kar etmek istiyorsan bayağı bir sisteme ihtiyacın var. Tabii bunun zararıda var elektrik faturasını çok fazla gelecektir.

Ben detayları ile babama iletiyorum bunu da o dedi. " Şayet kesin olarak girişirsem güneş ve rüzgar enerjisinden yaralanacağım yettiği yere kadar." sadece detaylarını tam bilmiyoruz ikimizde ve nasıl bir sistem gerektiği parçaların bazılarını yurt dışından Türkiye'de olmayanlardan düşünüyoruz. Bazı sorularımız:
-7/24 başında biri beklemeli mi?
-Hangi parçalara ağırlık vermeliyiz?

Ben detayları ile babama iletiyorum bunu da o dedi. " Şayet kesin olarak girişirsem güneş ve rüzgar enerjisinden yaralanacağım yettiği yere kadar." sadece detaylarını tam bilmiyoruz ikimizde ve nasıl bir sistem gerektiği parçaların bazılarını yurt dışından Türkiye'de olmayanlardan düşünüyoruz. Bazı sorularımız:
-7/24 başında biri beklemeli mi?
-Hangi parçalara ağırlık vermeliyiz?
Mining ekran kartı ile yapılıyor. Açıkçası aşırı derece de detayını bende bilmiyorum. Tabii güneş enerjisi ile yaparsanız iyi kar yapabilirsiniz.

Daha iyi anlamanız için görsel bırakıyorum.

indir.jpg

Mining ekran kartı ile yapılıyor. Açıkçası aşırı derece de detayını bende bilmiyorum. Tabii güneş enerjisi ile yaparsanız iyi kar yapabilirsiniz.

Daha iyi anlamanız için görsel bırakıyorum.

Eki Görüntüle 855012

Teşekkürler yapmaya başladığımız zaman detaylarını anlatmaya devam edeceğim Technopat'e ama hala anlamadığım konu başnda 7/24 biri beklemeli yoksa
Sistem kendi kendine mi yapıyor işi?

Teşekkürler yapmaya başladığımız zaman detaylarını anlatmaya devam edeceğim Technopat'e ama hala anlamadığım konu başnda 7/24 biri beklemeli yoksa.
Sistem kendi kendine mi yapıyor işi?

7/24 beklemek saçma olur bu yüzden kurulumu yapıp bilgisayarın başından kalkabilirsiniz ama ara sıra kontrol etmeyi unutmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı