Mining rige ayrı bir monitor almak gerekli mi?

mertyldrnqq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mining rigi bugün kurdum çalıştırdim her şey çalışıyor Hive OS yazılımından çalıştıracağım flashbellek yeterli mi yoksa ayrı monitör alınır mı?

Uzaktan kontrol edebildiğin için sadece ilk aşama için monitör tak daha sonra uzaktan erişimi sağladıgın zaman monitörü çıkarırsın sadece açma kapama tuşuyla aktif edersin geri kalan ayarlamaları Hive OS'tan yaparısn.

Teşekkürler peki 6 tane RTX 3080 Ti var elimde ETH kasacağım günlük gelir ne kadar olur. Bir de laptopu kullanamaz mıyım monitor olarak.

Teşekkürler peki 6 tane RTX 3080 Ti var elimde ETH kasacağım günlük gelir ne kadar olur. Bir de laptopu kullanamaz mıyım monitor olarak.
ETH kasamassın ki. Laptopu monitör olarak kullanamazsın laptoplarda çıkış yok giriş var. Neoxa ya da RVN kazabilirsin bunlar 3080'de daha iyi getiiryor. 8 tane 3080 ortalama günde 3,1-3,8 dolar getiriyor. Elektrik bedavaysa idare eder ama 3080'lerin fiyat bakımından getirdiği paraya bakılırsa çok az. Yani aylık 3k getiriyor 8 3080'e. 4 ayda bir bir kartı amorti ediyor bu da ne demek 32 ay demek toplam. *Bu arada 6 tane yazmışsın tam okumadıydım da biraz düşüğünü hesapla.

ETH kasamazsın ki. Laptopu monitör olarak kullanamazsın laptoplarda çıkış yok giriş var. Neoxa ya da RVN kazabilirsin bunlar 3080'de daha iyi getiiryor. 8 tane 3080 ortalama günde 3, 1-3, 8 dolar getiriyor. Elektrik bedavaysa idare eder ama 3080'lerin fiyat bakımından getirdiği paraya bakılırsa çok az. Yani aylık 3K getiriyor 8 3080'e. 4 ayda bir bir kartı amorti ediyor bu da ne demek 32 ay demek toplam. *bu arada 6 tane yazmışsın tam okumadıydım da biraz düşüğünü hesapla.

ETH niye kasamıyorum?

ETH kasamazsın ki. Laptopu monitör olarak kullanamazsın laptoplarda çıkış yok giriş var. Neoxa ya da RVN kazabilirsin bunlar 3080'de daha iyi getiiryor. 8 tane 3080 ortalama günde 3, 1-3, 8 dolar getiriyor. Elektrik bedavaysa idare eder ama 3080'lerin fiyat bakımından getirdiği paraya bakılırsa çok az. Yani aylık 3K getiriyor 8 3080'e. 4 ayda bir bir kartı amorti ediyor bu da ne demek 32 ay demek toplam. *bu arada 6 tane yazmışsın tam okumadıydım da biraz düşüğünü hesapla.

Yani satsam daha mi iyi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı