Mining virüsü bulaştığı nasıl anlaşılır?

Hocam, kullanım değerleri normal. Daha dikkatli olun. Bu tip işlerden uzak durun. Geçmiş olsun.

Bir süre önce crackli Among Us indirmiştim, o zamanlar bu mining olayını bilmiyordum. Şimdi de içime kurt düştü, acaba virüs bulaşmış mıdır diye. Boşta kullanım değerleri gördüğünüz gibi, sizce bir sorun var mıdır?

Hocam bana yok gibi geldi ama siz yine Kaspersky ile taratın yine içiniz rahat etmezse ya da FPS düşüşü, veya sıcaklık artarsa format atın.

Bir süre önce crackli Among Us indirmiştim, o zamanlar bu mining olayını bilmiyordum. Şimdi de içime kurt düştü, acaba virüs bulaşmış mıdır diye. Boşta kullanım değerleri gördüğünüz gibi, sizce bir sorun var mıdır?

Bilgisayar boştayken durduk yere GPU veya CPU'yu %100 seviyelerinde kullanıyorsa ve gereğinden fazla ısınıyorsa virüs var demektir. Kaspersky ile tarama yapınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı