Mining virüsü formattan sonra kesin gider mi?

Tamamdır herkese teşekkür ediyorum, format biraz zahmetli iş gibi geldi. Kaspersky gibi bir antivirüs formata gerek bırakmadan sorunumu çözer mi?
Siz bir derin tarama yaptırın, tehdit bulup sildiğini söylerse CPU ve GPU'nuza binen yükten vs. virüsün orada olup olmadığını anlarsınız. Son çare format olur.

Son düzenleme:
Siz bir derin tarama yaptırın, tehdit bulup sildiğini söylerse CPU'nuza binen yükten vs. virüsün orada olup olmadığını anlarsınız. Son çare format olur.
Yani hocam format dışında bir kesin çözümü var mı? Crackli oyun indirmeye devam etmek istiyorum param yok çünkü. Virüs olduğunda o çözümü yaparım geçer, ama formatı her zaman atamam.

Yani hocam format dışında bir kesin çözümü var mı? Crackli oyun indirmeye devam etmek istiyorum param yok çünkü. Virüs olduğunda o çözümü yaparım geçer, ama formatı her zaman atamam.
Ben indir veya indirme diyemem tabii, imkan oldukça para verip almak en mantıklısı. Benim bahsettiğim crack Windows için olanıydı. Virüsü de dediğim gibi önce derin bir taramayla taratırsınız, olmadı formatlarsınız. İnternetten bir şey indirirken dikkat edin ve güvenilir siteleri kullanın hatta reklam engelleyici kullanın ki yanlış reklamlardan yanlış dosyaları indirmeyin. Bunlara dikkat ettikten sonra bilgisayarınıza virüs girme ihtimalini minimuma indirmiş olursunuz.

Şu an yazacağım şey korsana teşvik etmek midir bunu bilmiyorum. Moderatörler ceza vermeyi uygun görürse ne ala. Kendilerinden de özür diliyorum, ne zamandır bu vereceğim tavsiyenin kurallara uygun olup olmadığını düşünüyorum, bir denemiş görmüş olayım.

Korsan yanlıştır, paranızın olmaması bir şeyleri korsan kullanmayı doğrulamaz. Bununla beraber, doğru yapılmadığı durumda korsan tehlikelidir, doğru yapılsa bile riskleri vardır elbette. Ben sizi en azından güvenli yolu göstermek açısından, Reddit'in PiratedGames başlığına yönelteyim. Başlığa tutturulmuş olarak paylaşılan repack sitelerini (fitgirl, xatab) kullanın en azından. Sadece bu başlığın "Megathread" kısmında gördüğünüz siteleri kullanın, onlara da ihtiyatlı yaklaşın.

Merhabalar. Sorum başlıktaki gibi. Aşırı crackli oyun indirdiğimden dolayı bilgisayarımın bu virüsten kaptığını düşünüyorum. Ha bu arada crackli Windows kullanıyorum. Format atarken crackli Windows'u tekrar kursam format yerine geçer mi?

Crackli Windows genellikle virüslere açıktır o yüzden Media Creation Tool'dan ISO indirip Rufus ile USB'ye yazdır.(Bunu başka bir PC'de yap ona da virüs bulaşma ihtimali yüksek) Virüs kısmına bir şey diyemem Malwarebytes ve Kaspersky ile tarat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı