Mining virüsü nasıl kaldırılır?

FazliBasturk

Hectopat
Daha fazla  
Antivirüsler bilgisayarımı çok donduruyor, ve çok yavaş ilerliyorlar. Hemen hemen 2 saattir tarama yapıyorum Kaspersky ile ama şu an bile çok az şey taradı ve virüsü hâlâ bulamadı. Mining virüsünden dolayı da bilgisayar çok ısınıyor, iyicene yavaşlatıyor. Format atmak dışında bu virüsü nasıl silebilirim? Hafif bir antivirüs programı var mı veya bu virüsü antivirüs programları olmadan kaldırmam mümkün mü?

Bilgisayarım;

• Windows 10 X64
  • I2 Quad Core Q8300
  • 6 GB RAM
  • ATI Radeon HD4350
  • 512 GB 7200RPM WD Blue hard disk

Antivirüsler bilgisayarımı çok donduruyor, ve çok yavaş ilerliyorlar. Hemen hemen 2 saattir tarama yapıyorum Kaspersky ile ama şu an bile çok az şey taradı ve virüsü hâlâ bulamadı. Mining virüsünden dolayı da bilgisayar çok ısınıyor, iyicene yavaşlatıyor. Format atmak dışında bu virüsü nasıl silebilirim? Hafif bir antivirüs programı var mı veya bu virüsü antivirüs programları olmadan kaldırmam mümkün mü?

Bilgisayarım;

• Windows 10 X64
  • I2 Quad Core Q8300
  • 6 GB RAM
  • ATI Radeon HD4350
  • 512 GB 7200RPM WD Blue hard disk
Tam tarama yaptığınızdan emin misiniz? Başka alternariflere yönelin.

1621584960992.png

Hocam geçenlerde aynı şekilde bir mining virüsü bulaştırmıştım ve zar zor kurtuldum. Görev yöneticisinde "DirectXRunnable" adında bir şey var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı