Sanırım konuyu okumadınız.
Okudum ama arkadaşın tam tarama yapmadığını sandım.
Sanırım konuyu okumadınız.
Antivirüsler bilgisayarımı çok donduruyor, ve çok yavaş ilerliyorlar. Hemen hemen 2 saattir tarama yapıyorum Kaspersky ile ama şu an bile çok az şey taradı ve virüsü hâlâ bulamadı. Mining virüsünden dolayı da bilgisayar çok ısınıyor, iyicene yavaşlatıyor. Format atmak dışında bu virüsü nasıl silebilirim? Hafif bir antivirüs programı var mı veya bu virüsü antivirüs programları olmadan kaldırmam mümkün mü?
Bilgisayarım;
- Windows 10 X64
 - I2 Quad Core Q8300
 - 6 GB RAM
 - ATI Radeon HD4350
 - 512 GB 7200RPM WD Blue hard disk

Malwarebytes deneyebilirsin.
Malwarebytes ile tam tarama yapın. Bitdefender da olur.
Tam tarama yaptıktan sonra silecek zaten.Hocam Kaspersky kastırıyor demiş. Bitdefender daha da kastırır bilgisayarı.
Hocam Kaspersky kastırıyor demiş. Bitdefender daha da kastırır bilgisayarı.
Deneyeyim.
Bende öyle bir işlem gözükmüyor ama tamamen rastgele ugulamalar sırasıyla CPU mu ve RAM'i tamamen kullanıyor, örnek vereyim mem reduct uygulaması az önce görev yöneticisinde 6 GB RAM'imin tümünü işlemcimide tamamını kullanıyordu daha sonra Explorer exede oldu aynısı![]()
Antivirüs programı da yavaş tarama yapıyorsa onu beklemek yerine temiz bir kurulum yapın. Dosyalarınızı da Drive'a yedeklersiniz.tamamen rastgele ugulamalar sırasıyla CPU mu ve RAM'i tamamen kullanıyor, örnek vereyim mem reduct uygulaması az önce görev yöneticisinde 6 GB RAM'imin tümünü işlemcimide tamamını kullanıyordu daha sonra explorer exede oldu aynısı![]()
Yani virüs sistem dosyaları gibi gösteriyor kendini. Explorer.exe ye tıkla orada yeniden başlat demiyorsa kaldır görevi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.