3060 laptopa sahibim ve ekran kartım boşta %100 de kullanımakta.
Arka plandaki uygulamalar olarak NVIDIA bunları gösteriyor hangisi virüstür. 950 GB'lık veri var format atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar, iyi günler. Bugün bir sebepten ötürü görev yöneticisine girme ihtiyacım oldu ve orada dikkatimi çeken bir şey oldu. Ekran kartının "3D" sekmesi sürekli %100'e çıkıyordu. %2'ye düşüp tekrardan %100'e çıkıyordu vs. Kaspersky üyeliğim var ve bundan ötürü bilgisayara tam tarama yaptım...
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Bilmiyorum. Şu an üniversite yurdunda olduğum için 950 GB'lık veriyi yeniden indirme gibi bir şansım maalesef yok. Malwarebytes uygulamasını deniyorum.
Mining virüsü bulunamayacak kadar zor değil diye düşünüyorum Malwarebytes ve Kaspersky indir çözülür.
Sisteminiz çok güçlüymüş bu arada 7 24 koruma için bence antivirüsü silmeyin yazık olmasın 3060 a
Mining virüsü bulunamayacak kadar zor değil diye düşünüyorum Malwarebytes ve Kaspersky indir çözülür.
Sisteminiz çok güçlüymüş bu arada 7 24 koruma için bence antivirüsü silmeyin yazık olmasın 3060'a.
MindManager ve flowchart indirirken virüsü yedim galiba.
Mingmanager i bu siteden indirdim Eki Görüntüle 1553409
Flowchart Visual'ı da gurkantunadan indirdim.
Teşekkür ederim. Performansda bir düşüş yaşatmazsa antivirüsü kaldırmam gibi duruyor başımız yandı bir kere.
SSD'lerde performans düşüşü az olur ben 5400 RPM 7 senelik HDD ile kullanıyorsam ve az etki ediyorsa hocam sizde hiçbir şey olmaz .
Bu arada MBAM pasif korumaz sizi Kaspersky Free 7 24 onu kaldırmayın.
Hocam bazı virüsler böyle anti virüsleri engelleyebilir bak bir kere forumda okumuştum eğer uğraştın ve kuramadıysan trendmicro Online scanner gibi Online antivirüsler kullan onlar yüklenmediği için virüs durduramayacaktır eğer anti virüsü kuramıyorsan.
Malwarebytes tamamlandı mı?
İnşallah trojan vs yoktur