Çözüldü Mining virüsü nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan xmai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 4.280
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xmai

Hectopat
Daha fazla  
3060 laptopa sahibim ve ekran kartım boşta %100 de kullanımakta.

Arka plandaki uygulamalar olarak NVIDIA bunları gösteriyor hangisi virüstür. 950 GB'lık veri var format atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm

Tamam sorunu şu konu sayesinde çözebilirsiniz. Sorun NVIDIA'nın sürücüsünden kaynaklanıyor. Sisteminde virüs falan yok.
Bu da yine aynı sorunu yaşayan başka kişinin konusu.
Benim laptopta vardı Kaspersky Security Cloud Free kaldırır.
Kaspersky malwarebytes çözer durumu endişelenmeyin.

Bilmiyorum. Şuan üniversite yurdunda olduğum için 950 gb lık veriyi yeniden indirme gibi bir şansım maalesef yok. malwarebytes uygulamasını deniyorum.

Bilmiyorum. Şu an üniversite yurdunda olduğum için 950 GB'lık veriyi yeniden indirme gibi bir şansım maalesef yok. Malwarebytes uygulamasını deniyorum.

Mining virüsü bulunamayacak kadar zor değil diye düşünüyorum Malwarebytes ve Kaspersky indir çözülür.
Sisteminiz çok güçlüymüş bu arada 7 24 koruma için bence antivirüsü silmeyin yazık olmasın 3060 a

MindManager ve flowchart indirirken virüsü yedim galiba..
mingmanager i bu siteden indirdim
flowchart visualı da gurkantunadan indirdim.

Teşekkür ederim. Performansda bir düşüş yaşatmazsa antivirüsü kaldırmam gibi duruyor başımız yandı bir kere.

Dosya Ekleri

• 1666705170929.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 49

SSD'lerde performans düşüşü az olur ben 5400 RPM 7 senelik HDD ile kullanıyorsam ve az etki ediyorsa hocam sizde hiçbir şey olmaz .
Bu arada MBAM pasif korumaz sizi Kaspersky Free 7 24 onu kaldırmayın.

Garip bir şekilde ksc nin korumasını aktive etmek için eposta giriyorum ama kabul etmiyor.

Garip bir şekilde kscnin korumasını aktive etmek için e-posta giriyorum ama kabul etmiyor.

Hocam bazı virüsler böyle anti virüsleri engelleyebilir bak bir kere forumda okumuştum eğer uğraştın ve kuramadıysan trendmicro Online scanner gibi Online antivirüsler kullan onlar yüklenmediği için virüs durduramayacaktır eğer anti virüsü kuramıyorsan.
Malwarebytes tamamlandı mı?
İnşallah trojan vs yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…