Arkadaşlar laptopum sadece film izlerken bile çok fan sesi çıkartmaya ve ısınmaya başladı bende CTRL+Shift+ESC ile direk Görev Yöneticisi'ni açtım ve CPU'nun %70 olduğunu gördüm ve kullanan uygulama ismi ise "GPU işlemi" olarak gözüküyor (CPU'yu kullanmasının sebebi bilgisayarımdaki ekran kartı Intel'in dahili iris ekran kartı)
Ve açtığım gibi normale döndü nasıl sorunu nasıl çözerim?
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar laptopum sadece film izlerken bile çok fan sesi çıkartmaya ve ısınmaya başladı bende CTRL+Shift+ESC ile direk Görev Yöneticisi'ni açtım ve CPU'nun %70 olduğunu gördüm ve kullanan uygulama ismi ise "GPU işlemi" olarak gözüküyor (CPU'yu kullanmasının sebebi bilgisayarımdaki ekran kartı Intel'in dahili iris ekran kartı)
Ve açtığım gibi normale döndü nasıl sorunu nasıl çözerim?
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...