Mining yaparken Mh yarıya düşüyor

Bende de yeni olmaya başladı. 5600XT ekran kartımla 40.2 mh kazıyordum. Kendi kendine 30 mh falan düşüyor. PC yeniden başlatınca düzeliyor. Bulabildiniz mi çözümü? PhoenixMiner kullanıyorum ben de.

Watt çekimi yetersiz olabilir kablolarda bit sorun olabilir sıcaklık değerleri yüksek olabilir bunları kontrol et.
 
Bende de yeni olmaya başladı. 5600XT ekran kartımla 40.2 mh kazıyordum. Kendi kendine 30 mh falan düşüyor. Pc yeniden başlatınca düzeliyor. Bulabildiniz mi çözümü? phoenix miner kullanıyorum ben de.

Nvidia sürücüsü güncellenince düşmeye başladıysa çözüm eski sürücülerden birini kullanmak. 40 ile kazmaya başlayıp sonra (bilgisayarı kullanmadığınız halde) düşüyorsa sizin sorununuz farklı olabilir. Mh düşerken ekranda görüntünün gidip gelmesi gibi şeyler oluyor mu? Overclock ayarlarında sorun olabilir.
 
NVIDIA sürücüsü güncellenince düşmeye başladıysa çözüm eski sürücülerden birini kullanmak. 40 ile kazmaya başlayıp sonra (bilgisayarı kullanmadığınız halde) düşüyorsa sizin sorununuz farklı olabilir. Mh düşerken ekranda görüntünün gidip gelmesi gibi şeyler oluyor mu? Overclock ayarlarında sorun olabilir.

Hocam adam AMD kart kullanıyor nasıl NVIDIA'i sürücüsü kursun :D
 
Sorununuz kartın belleklerinden kaynaklı genelde LHR modellerde oluyor bu sorun tamire gitmesi gerekiyor bir süre sonra tamamen kazmayacak arızalı olan bellek miktarına göre tamiri kart fiyatını bile geçebilir. Kontrol ettirene kadar çok zorlamanızı önermem.
 
Hocam adam AMD kart kullanıyor nasıl NVIDIA'i sürücüsü kursun :D
Pardon evet. Dediğim gibi sürücü engelliyor olsa sürekli düşük mh veriyor en azından Nvidia da öyle. Overclockta fazla-eksik olan bir şeyler olabilir. Mining bazen bir süre sonra reset atıyor ve düşük güçle devam ediyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca veya oc ayarlarını-profilini tekrar uygulayınca düzeliyor.
 

Geri
Yukarı