Mining yapılmamış RX480 8 GB 2500 TL'ye alınır mı?

Az daha ekle RX 580 8 GB al 3000 TL bulunuyor. Ya da RX 6400 alabilirsin.

Normalde kolay kolay 2.ele bulaşmam miningden ötürü. Ama çok yakın bir abim ve mining yapılmadığından %100 emin olduğumdan dolayı alasım geldi.

Teşekkürler yorumlar için, kartı yarın alıyorum. Test edip.

6400 alman daha iyi olur. 0 kart sonuç olarak. Mining yapılmamış olsa bile belirli teknolojilerden geri kalmış ve kullanılmış bir kart RX480. Bence fiyatı pahalı söylemiş.

Daha uygununu göremedim ama şöyle yapacağım iyi söylediniz. 6400'ün altında bir fiyata bırakırsa alayım. 2bin gibi.

Son düzenleme:
Ben olsam almam. O kartlara çok güvenme, dostun ise özü sözü belli ise alabilirsin her şekil her oyunda götürür ama bence GTX 1650 veya S de bakabilirsin onlar nispeten daha temiz oluyorlar eğer illa ikinci el ve o bütçede isen. Rx 6400 var ama performansı yetersiz benim gözümde. Çoğu oyunu açar açmasına ama low ayarda kim ister ki?

400 serisinde arada sorun yaşarsın. Ama arada sırada. Oyundan düşersin ayda bir. Watman yersin. Siyah ekran alırsın ama düzelir. Bunları göze alıyorsanız rx480 rx6400den daha iyi bir kart.

2. elde herkes kafasına göre fiyat koyuyor. Ama şimdi Rx6400'e baktım baya dandik bir kartmış. Eğer temiz ise alınabilir RX480.
Dandik değil hocam piyasanın en iyi fiyat performans kartı o ne yazık ki ve 1060 3GB kadar iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı