Mining Yapılmış 1050Ti alınır mı?

uok825

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar maksimum 500 lira bütçem var. O yüzden ucuz ekran kartı arıyorum. 1050 ya da AMD ama hangi AMD seçeceğim onu da bilmiyorum. Mining yapılmış 1050 Ti buldum sizce alınır mı?
Siz olsanız ne alırdınız yardımlarınızı bekliyorum. 1050 ti ekran kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 655318997
  • i3 7100
  • 8 GB 2400MHZ
  • 128 GB SSD 320GB HDD
  • B250M PRO-VD
  • 400-500W bir PSU alınacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir faturayı muhafaza edemeyen ekran kartına iyi bakmış olamaz diyorum. Mining yapmayı planlayan kişi zaten profesyonel sayılır (bu bir meslek sonuçta), ve günün birinde o ürünleri satmayı da illa ki planlıyordur. Ama 10 ayda bir faturaya sahip çıkamaz.

Ben olsam 2 ay bekler, üzerine para koyar başka ekran kartı alırım. Bazı 2 aylar bize 2 yıl kafa rahatlığı olarak döner, en iyi yatırım da budur.

Mining yapılmış kart alma. Ekran kartlarının ömrü 5 yıldır. Garanti belgesinde yazar. Dengeli ve temiz kullanırsan daha da uzun gider. Kartı son gücünde uzun saatlerce açık bırakıp fanlar son hızda dönünce bu kart bence ömrünü tüketmiştir. Bir kaç ay sonra sıkıntılar yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı