Alınmaz hocam uzak durun.
Tamam size güveniyorum arkadaşlar sizce nasıl bir kart almalyım i3-9100F alacağım ekran kartı için bütçem 700 TL.
Alınmaz hocam uzak durun.
Fiyat güzel ama kullanım süresi çok uzun. Almayın. Biraz daha piyasa kovalayın.
Konu linkini paylaşabilir misiniz benimle de? Mesajı attıktan hemen sonra gelmiş. Fark etmedim. Teşekkürler.Hocam ben size diğer konuda neredeyse 10 tane 600 700₺ arası fiyatta mining yapılmamış olmak üzere RX470 ekran kartı attım.
Konu linkini paylaşabilir misiniz benimle de? Teşekkürler.
Alınmaz. Eğer masaüstü için sistem topluyorsanız 1660 Ti veya RTX serisi alabilirsiniz. AMD'yi pek bilmiyorum. AMD'nin üst seviye ekran kartlarından alabilirsiniz de.
Buyurun konu linki arkadaş 700₺ 2seen mining yapılmış kart attım bende 10 tane karışık attım oraya arada mining yapılmamış kartta var.600-700TL ekran kartı önerisi
Gerek yok bence ama siz bilirsiniz ben sizin yerinizde olsam RX470 veya 570 alırım. Diğer 4 GB kartlara göre aynı performans biraz abartı olmuş arasında bayağı farkları var RX470 4 GB kart 1050 Ti kartından bile daha güçlü. Ama bir soru sordum ben işlemciniz nedir? GTX 960 Ti nasıl bu US...www.technopat.net
Arkadaşlar ekran kartı lazım i3-9100F bu kadar bilgilisiniz bir öneri verin pls.
Ama GET açmıyorlar![]()
Arkadaşlar ekran kartı lazım i3-9100F bu kadar bilgilisiniz bir öneri verin pls.
Ama GET açmıyorlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.