Öyle bir durum oluşmaz. İster bir kartı 1 sene boyunca sonuna kadar UYGUN sıcaklıklarda UYGUN voltajlarda çalıştır ve diğer karta hiç dokunma peformansları neredeyse özdeş olacaktır.
Taş çatlasın 5 fps hadi bilemedin 10 fps fark atar. 300-500 fps alınan bir oyun olarak verebileceğim örnek csgo, minecraft vs. bu oyunlarda 10 fps fark ettirmez bile.
Ben bütün gün %100 yükte çalışan kart diyorum. Sıfır bir kart ile arasında dağ kadar fark olacaktır. Fark ettiyseniz %100 yükte yani molası yok beklemesi yok soğuması yok bütün gün aynı performansı vermeye çalışıyor.
Ben bütün gün %100 yükte çalışan kart diyorum. Sıfır bir kart ile arasında dağ kadar fark olacaktır. Fark ettiyseniz %100 yükte yani molası yok beklemesi yok soğuması yok bütün gün aynı performansı vermeye çalışıyor.
@Emperor4231 öyle bir şey yok. Mining yapılan kartlarda performans kaybı olmuyor. Yazdıkça mantıksızlaşıyor düşüncelerin, mining VRAM odaklı yapılıyor.
Lütfen bilgisiz bilgisiz konuşmayın. Tek fark sıcaklık olacaktır ki bunun sebebi de termal macunun ve pedlerin eskimesidir. 1 yıldır mining yaptığım hala ilk günkü gibi. 1 değil 3 yıl da olsa aynı olur eminim.
Fark var ama oyunla bir tutulmaz. Oyunu sen 5-6 saat oynarsın 1 günde. Çalışan adamsan 1-2 saat. Ama çalışsan da çalışmasan da mining 24 saat devam eder.
Hocam eğer paranız varsa gidin ucuz olan kartlardan alın. Birini bir hafta rafa kaldırın kutusunda kalsın diğerini takın overclock+ undervolt yapın ve bir hafta tutun bakalım.