Yahu, niye olacak? Açıklasana bir? VRAM aşırı sıcaklık altında kalmıyorsa, dengesiz voltaj, kısa devre vb durumlara maruz kalmıyorsa, niye sorun olacak?Hocam zaten vram sorunu olur mining kartlarında. Gpu ile işi yok
Yahu, niye olacak? Açıklasana bir? VRAM aşırı sıcaklık altında kalmıyorsa, dengesiz voltaj, kısa devre vb durumlara maruz kalmıyorsa, niye sorun olacak?Hocam zaten vram sorunu olur mining kartlarında. Gpu ile işi yok
Dediğin sorunlar olunca sıkıntı. Yoksa adam sök tak yapmış sorunsuz o kart alınırda nerde bulcaksın öyle kartıYahu, niye olacak? Açıklasana bir? VRAM aşırı sıcaklık altında kalmıyorsa, dengesiz voltaj, kısa devre vb durumlara maruz kalmıyorsa, niye sorun olacak?
Hocam kıyafet gibi düşün. Kullanılmak için üretiliyor ama ikinci el alırsan genelde yıpranmış olur o misal. Sıfır ise her zaman tazedir.
Ben anlamak adına örnek verdim zaten.Sadece oyun oynayarak da yıpratırsın o zaman. Mininge gerek yok. Kıyafetle ekran kartı çok farklı şeyler.
Ben anlamak adına örnek verdim zaten.Oyunlar da tabii ki mining gibi yorar, yıpratır kartı. Sadece mining daha sıkıntılı, daha nasıl desem, maddi kazanç getiren ve pek dikkat edilmeyen bir süreç olduğu için daha sıkıntılı olabilir. Yoksa kart her ikisinde de yorulur dediğin gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.