Mining yapılmış ekran kartı alınır mı?

He öyle yapabiliyosak sıkıntı yok. Aslında benim korkum performansı azalır diyeydi ama değilmiş.
Hocam bence almayın sizin iyiliğiniz için ne kadara alıcaksınız örnek veriyorum 15k ise 15k'ya sıfır ekran kartı almak daha mantıklı, Arkadaşım mining'de kart kullanıyordu işi bitince ucuza satıyordu.

Yani bedava ben bir deneyeyim diyorum. Bitcoin battığı için onlar üretmeyi bıraktılar zaten en fazla 2 ay üretim yapılmış.

Al her türlü testi yap. Genelde VRAM bozuluyor risk senin kardeşim çok az yapılmışsa belki sıkıntısı yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen al güzel kardeşim. Tepe tepe kullan.

Miningciler dolmuş burası :) kitleyin millete bozuk kartları değil mi aferin.

Boş yorum yapmak yerine savunma yapsaydın keşke be güzel kardeşim. Bir kere bile mining yapmadım. Ama cahil değilim çok şükür neyin ne olduğunu biliyorum. Mining ekran kartına zarar vermez. Mining sadece ekran kartını Full time açık tutan bir şeydir. Mining oyun oynamaktan bile daha az zarar verir karta. 7 yıllık GTX970 ekran kartım bir kere bile bakım görmemiş halde RDR2 açıyorken boşta 55 60 derecelerde çalıştığı halde hala çatır çatır çalışıyorken 1 sene mining görmüş yani aktif olarak çalışmış ekran kartında hiçbir sorun olmaz olamaz. Ekran kartı bu kadar kolay yıpranan bir parça değildir. Artık şu kafadan bir çıkın bir şeyler öğrenin.

Mining kartı yorar evet ama sıcaklıklar kontrol altında tutulduysa ve çok uzun süre yapılmadıysa alınabilir.

Kime göre neye göre garantisi var mı yok? :) Donanımdan anlamayan son kullanıcının direkt uzak durması gereken konular.

Neden böyle düşünüyorsun?

Mining yapılmış kartı bedava al kullan ne dediğimi anlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı