Mining yapılmış ekran kartları neden alınmaz?

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar, mining yapılmış ekran kartlarını genel olarak almamaya çalışın gibisinden mesajlar yazıyorsunuz. Peki dezavantajı nedir? Düşük bütçeli benim gibi sistem toplayan insanların işine yarayabilir ama mining yapılmış karttan yine de uzak durmaya çalışıyorum. Bilgili arkadaşlarımız beni aydınlatırsa sevinirim. Çünkü mesela sarı sitede birkaç kere denk gelmiştim, RX570 ikinci el piyasası 1000 TL'den başlarken 700'e miningli diye satanlar var. Şimdi bulamadım ama bazen denk geliyor. Yakın zamanda AM4 bir anakart alarak yavaş yavaş sistemimi yenileyeceğim. o yüzden ekran kartının fiyatı benim için çok önemli. Fazla bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz diye bir şey yok fiyatı iyiyse alınır özellikle düşük bütceli PC toplayanlar için fakat alırken dikkat edilmeli test edip alınmalı oksitlenme var mı güç girişlerinde yanık kokusu var mı bobin sesleri var mı ve genellikle mining yapılmış kartların ömrü kısa olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı