Mining yapılmış RTX 3070 alınır mı?

VBIOS ne anlama geliyor o kadar anlamıyorum bilgisaylardan.
Video BIOS, bir bilgisayardaki grafik kartının BIOS'udur. Ayrıca, belirli video sürücüsü yüklenmeden önce temel metin ve video modu çıkışı için INT10 uygular. Video BIOS, Bilgisayarın açılış anında grafik kartını başlatır. Ayrıca, INT 10h kapatma özelliği ve VESA BIOS Uzantıları'nı uygular.

1 veya 2 yıl arasında 12 ay var. hiç termal ped değişmiş mi içini açmış mı? Hangi model kart? Fiyat nedir?
@Flapers

Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 O8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR model ekran kartı.Diğer soruları artık akşama sorabilirim.​

Arada kaldım arkadaşlar ne yapsam bilemiyorum rtx 3070 almak istiyorum ama elimde patlar diye korkuyorum.

@mertutux Normalde gtx 1660 super li sistem toplayacaktık ama karşımıza 3070 çıktı 0 gtx 1660 super mi mining yapılmış 3070 mi daha iyidir?
Toplayacağınız sistemi atar mısınız, belki daha iyi sıfır sistem buluruz.

@mertutux Normalde gtx 1660 super li sistem toplayacaktık ama karşımıza 3070 çıktı 0 gtx 1660 super mi mining yapılmış 3070 mi daha iyidir?
+ olarak 3070 çok iyi bir kart ama ben 2. el taraftarı değilim, güvenemiyorum. Büyük ihtimalle o 3070 daha güçlü olacaktır 1660 superden.

Toplayacağınız sistemi atar mısınız, belki daha iyi sıfır sistem buluruz.

+ olarak 3070 çok iyi bir kart ama ben 2. el taraftarı değilim, güvenemiyorum. Büyük ihtimalle o 3070 daha güçlü olacaktır 1660 superden.
Sistemin tüm testlerini yapıp ona göre alsak olmaz mı + olarak almayı düşündüğüm sistemin stoğu bitmiş.

Video BIOS, bir bilgisayardaki grafik kartının BIOS'udur. Ayrıca, belirli video sürücüsü yüklenmeden önce temel metin ve video modu çıkışı için INT10 uygular. Video BIOS, Bilgisayarın açılış anında grafik kartını başlatır. Ayrıca, INT 10h kapatma özelliği ve VESA BIOS Uzantıları'nı uygular.
Ne gibi bi zararı var ve bunu anlamanın yolu varmı?

Sistemin tüm testlerini yapıp ona göre alsak olmaz mı + olarak almayı düşündüğüm sistemin stoğu bitmiş.
Kaç bin bütçeniz var?

Ne gibi bi zararı var ve bunu anlamanın yolu varmı?
Belirli testlerle anlaşılıyor diye biliyorum orijinal yazılım dışı yazılım kullanıyorlar. Garanti kapsamı dışı kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı