Mining yapılmış RTX 3070 alınır mı?

24 saat aktif full detay cayır cayır oyuna abanılmış bir kartımı tercih edersiniz , stabil düşük değerlerde minnig yapılan bir kartı mı ? Oyunda inişler çıkışlar karta yüklenmeler , kasa içinde aşırı ısınmalar çok daha fazla . Bir düşünün ....
Düzgün oyun oynayan bir insan 24 saat full oyun oynamaz. Hangi oyunda olduğuna göre değişir. 24 saat minecraft oynanmış bir kart mı yoksa 24 saat mining yapılmış kart derseniz tabii ki minecraft oynanan kart tercih edilir. Ki minecraftta kart maksimum %50 falan kullanıyor ki o da zor. Sıcaklıklarda maksimum 45 oluyor.

Agalar tahmin etmek yerine adam gitsin oyun için boşta falan sıcaklık testi istesin merak ettiği şeyleri sorsun hala garanti falan diyorsunuz zaten adam kaç yıldır mining yapmış

Tahmin etmek yerine adam gitsin oyun için boşta falan sıcaklık testi istesin merak ettiği şeyleri sorsun hala garanti falan diyorsunuz zaten adam kaç yıldır mining yapmış.

Sıcaklıklarla garantinin ne alakası var? 1 yıl mining yaptığını söylüyor bu bile kesin değil. Ayrıca VBIOS atıldıysa garanti dışı kalır bu kesin. Ne yapsın adam garantisi belli olmayan kart mı alsın?

Elimde 10 aylık ve 5 aylık olmak üzere iki adet EVGA 3070 Ti FTW3 Ultra kart var. Bu karttan elinde yeni olan varsa bir teste sokalım. Ben aldığım ilk günden beri mining yapıyorum kartlarla. Bakalım bir performans kaybı var mı? Konuyu başka yere taşımıyorum . Madem sürekli mining yapılmış kartlara karşı bir bakış oluşmuş belki test sonuçları herkese net bilgi verir .

Sıcaklıklarla garantinin ne alakası var? 1 yıl mining yaptığını söylüyor bu bile kesin değil. Ayrıca VBIOS atıldıysa garanti dışı kalır bu kesin. Ne yapsın adam garantisi belli olmayan kart mı alsın?

Kanka mining yapılan hiçbir karttan garanti bekleme en azından sıcaklık testlerine bak dedim

Satıcı en azından dürüst davranmış satıcıya ayrıca şunu sormak gerek ekran kartının garantisi var mı? 2 yıl daha garantisi olduğu yazılmış bence kartın sıfırı ile satış miktarı arasındaki fiyat farkı alınmaya değer. Karta bir şey olacak diye korkmayın. Bir ekran kartının mining yapılıp yapılmadığını anlayan bir teknoloji yok şu an için bir sorun olursa garantiye yollarsınız sıfırı gelir.
Teşekkürler.

Adam VBIOS atmadığını söyledi.

Alınmaz. 9K ikinci el ve garantisi belirsiz bir RTX 3070 için az bir rakam değil. Elde patlama riski olan kartlara fazla ücret ödenmemeli.

Gider sıfır 6700 XT veya 3060 Ti alırım en azından kafam rahat olur.
Garantisinin herhangi belgesi yokmu?
Zaten gidip elden alacağım kartı.

Son düzenleme:
Sıfır alırsam o kadar yüksek güçte bir ekran kartı alamam ve muhtemelen hazır sistem alırım.

Hiç bulaşma mining yapılan kart garanti dışı kalır ki yazılımı değiştirilmiş ise. Ve unutma teknoloji şans işi bozulabilir veya bozulmayabilir. Ama riske atma git 1660 al oda senin için yeterli olur. Bir de 3070 güçlü bir ekran kartı işlemci anakart vs. bunları da düşün sistem toplarken...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı