Ne kadar istiyor ekran kartı için?
Durumunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum ekran kartının.iPad mini 6 var bende takas yapalım diyor.
İlanı babamın telefonu üzerinden verdik tabletle takas etmek istediğini söyledi babam işe gitti adam dedi ki 1 veya 2 yıl garantisi var.1 veya 2 yıl arasında 12 ay var. hiç termal ped değişmiş mi içini açmış mı? Hangi model kart? Fiyat nedir?
Yanlış bilmiyorsam miningde VBIOS ayarlarıyla oynadıysa garanti dışı kalıyor.İlanı babamın telefonu üzerinden verdik tabletle takas etmek istediğini söyledi babam işe gitti adam dedi ki 1 veya 2 yıl garantisi var.
@mertutux Normalde gtx 1660 super li sistem toplayacaktık ama karşımıza 3070 çıktı 0 gtx 1660 super mi mining yapılmış 3070 mi daha iyidir?Durumunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum ekran kartının.
VBIOS ne anlama geliyor o kadar anlamıyorum bilgisaylardan.Bence VBIOS'u oynanmış bir kart. Yani ben alınmasına pek sıcak bakmıyorum.
Adam 9k ya satıyor sıfırı 14k.Şahsi düşüncem o kartta bir sorun olmazsa o kadar ucuza vermez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.