Mining yapılmış RTX 3070 alınır mı?

Her gün eline BIOS'u değişmiş kart geçiyormuş gibi her mining yapan yapıyormuş gibi açıklıyorsun ya. Fatura tarihi bellidir o zamandan bu zamana mining yapmış işte adam. Bunu söylüyor zaten. 7/24 Minecraft oynadım da demiyor. Açarsın bakarsın bios sürümüne testlerini yaparsın bir problem yoksa alırsın bu kadar basit. Bu söylemlerin hiçbir kart için geçerli olmaz alamazsın o zaman. Amazon bile iade edilmiş kartları satarken ne bekliyorsun? Bu paranoyaklıkla bu ülkede hiç bir türlü yaşayamazsın haberin olsun.
Hala konuyla ilişkikendiriyorsun. Üstteki arkadaş cayır cayır oyun oynanmış kart mı mining yapılmış kart mı demiş bende hangi oyun olduğuna göre değişir dedim. Ne sıcaklıklarda mining yapıldığı belli degil. Sen hemen her satıcıya inan 😂. Göz ardı listeme eklenmiş oldun daha boş mesajlarına bakmayacağım.

Bu benim rigden bir kesit. Yazın sıcağında kart verilerim bu sıcaklıkta. Emin ol kimse 50 55 dereceyi geçmiyor. %100 fan ile çalıştırıp o sıcaklıkları geçeni görmedim. Mem için termal pad değiştirsem EVGA 60 70 derecelere düşer (mem değeri olarak). GDDR6X zaten çok fazla ısınan bir bellek. Bu değerler çok normal. Sen kasanın içinde istediğin oyunu oyna, bu sıcaklıkları aşacaksın. 3070 benim ilk madencilik kartım. Verilerini paylaştım. 115 W tüketim 60-62 mhs ETH kazım gücü. O kart o tüketim ile 50 dereceyi geçmez. Siz şöyle sanıyorsunuz , bu kartlar ile 80 90 derecelerde mining yapılıyor .

Dosya Ekleri

• evgass....png
    evgass....png
    10,2 KB · Görüntüleme: 48
Hala konuyla ilişkikendiriyorsun. Üstteki arkadaş cayır cayır oyun oynanmış kart mı mining yapılmış kart mı demiş bende hangi oyun olduğuna göre değişir dedim. Ne sıcaklıklarda mining yapıldığı belli degil. Sen hemen her satıcıya inan 😂. Göz ardı listeme eklenmiş oldun daha boş mesajlarına bakmayacağım.
Rtx 3070 alıp sadece minecraft oynayacak Kişiler youtuberlar sende kimseye güvenmiyorsun böyle sonuca ulaşamassın+ olarak komik değil.

RTX 3070 alıp sadece Minecraft oynayacak kişiler YouTuber'lar sende kimseye güvenmiyorsun böyle sonuca ulaşamazsın+ olarak komik değil.

Ben örnek verdim ve hayır sadece YouTuber'lar olmak zorunda değil :). Tanıdığım var çünkü 3070 Ti'a sahip olupta Minecraft ve Rocket League dışında oyun oynamayan kişi.

3070 Ti ve Adana hava şartlarında bu derecelerde. 3070 Ti'ler sınıflarının en iyisi ve MSI yada ZOTAC gibi termal ped kalitesi bulunmuyor gayet başarılı. Günün en sıcak saatinde bu derecelerde çalışan W değerleri optimize. Oyun oynarken çekilen W değeri son derece yüksek. Kartı satan arkadaş bütün detayları vermiş zaten gidip miningi başlat istiyorsan onun bilgisayarında fan değerlerini ayarlayıp kaç derecede çalıştığını öğrenirsin. Testlerini yapıp uygun geliyorsa sana alırsın olur biter. Boş bir laf atıp hâla herkese güven deyip çekiliyorsan zaten bu forumda bilgi paylaşımı yapma mümkünse. Doğruları yanlışları söyleriz konuyu açan arkadaş karar verir.

1657884602314.png

3070 Ti ve Adana hava şartlarında bu derecelerde. 3070 Ti'ler sınıflarının en iyisi ve MSI yada ZOTAC gibi termal ped kalitesi bulunmuyor gayet başarılı. Günün en sıcak saatinde bu derecelerde çalışan W değerleri optimize. Oyun oynarken çekilen W değeri son derece yüksek. Kartı satan arkadaş bütün detayları vermiş zaten gidip miningi başlat istiyorsan onun bilgisayarında fan değerlerini ayarlayıp kaç derecede çalıştığını öğrenirsin. Testlerini yapıp uygun geliyorsa sana alırsın olur biter. Boş bir laf atıp hâla herkese güven deyip çekiliyorsan zaten bu forumda bilgi paylaşımı yapma mümkünse. Doğruları yanlışları söyleriz konuyu açan arkadaş karar verir.

Eki Görüntüle 1451802
Garanti sorgulatırken VBIOS atıldığı anlaşılıyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı