Arkham Kn1ght Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.299 Makaleler 23 Çözümler 20 15 Aralık 2022 #51 zankee dedi: Tam bilmediğim için almak istemedim. Elimde bozulur yanar diye tereddütteyim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum, kartın bir arızası yoksa idare edecektir. 2 sene durmadan madencilik yapan kartlar bile yanmıyor.
zankee dedi: Tam bilmediğim için almak istemedim. Elimde bozulur yanar diye tereddütteyim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum, kartın bir arızası yoksa idare edecektir. 2 sene durmadan madencilik yapan kartlar bile yanmıyor.
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #52 Arkham Kn1ght dedi: Öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum, kartın bir arızası yoksa idare edecektir. 2 sene durmadan madencilik yapan kartlar bile yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Alınır mı diyorsunuz hocam.
Arkham Kn1ght dedi: Öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum, kartın bir arızası yoksa idare edecektir. 2 sene durmadan madencilik yapan kartlar bile yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Alınır mı diyorsunuz hocam.
Arkham Kn1ght Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.299 Makaleler 23 Çözümler 20 15 Aralık 2022 #53 Kartın bir arızası yoksa gerekli testler yapıldıktan sonra alınabilir. Başka alternatiflere de yönelebilirsin.
Kartın bir arızası yoksa gerekli testler yapıldıktan sonra alınabilir. Başka alternatiflere de yönelebilirsin.
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #54 Arkham Kn1ght dedi: Kartın bir arızası yoksa gerekli testler yapıldıktan sonra alınabilir. Başka alternatiflere de yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Uyguna kart bakayım dedim de bulamadım. En uygunu bu gibi duruyor.
Arkham Kn1ght dedi: Kartın bir arızası yoksa gerekli testler yapıldıktan sonra alınabilir. Başka alternatiflere de yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Uyguna kart bakayım dedim de bulamadım. En uygunu bu gibi duruyor.
Arkham Kn1ght Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.299 Makaleler 23 Çözümler 20 15 Aralık 2022 #55 zankee dedi: Uyguna kart bakayım dedim de bulamadım. En uygunu bu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Eğer kartta bir sorun olmadığını düşünüyorsan ve içine siniyorsa alabilirsin. İçine sinmiyorsa alma.
zankee dedi: Uyguna kart bakayım dedim de bulamadım. En uygunu bu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Eğer kartta bir sorun olmadığını düşünüyorsan ve içine siniyorsa alabilirsin. İçine sinmiyorsa alma.
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #56 Arkham Kn1ght dedi: Eğer kartta bir sorun olmadığını düşünüyorsan ve içine siniyorsa alabilirsin. İçine sinmiyorsa alma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Arkham Kn1ght dedi: Eğer kartta bir sorun olmadığını düşünüyorsan ve içine siniyorsa alabilirsin. İçine sinmiyorsa alma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.