Giuu Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Sahibinden'den Param Güvende ile 2 sene mining yapılmış RX 570 8 GB alacağım. Sıcaklık değerleri 55-60 arası denildi, alınır mı?
Sahibinden'den Param Güvende ile 2 sene mining yapılmış RX 570 8 GB alacağım. Sıcaklık değerleri 55-60 arası denildi, alınır mı?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #11 Giuu dedi: Kargo geldikten sonra deneyip sonra iade edebiliyor muyum testleri şimdi satan arakdaşa sorayım Genişletmek için tıkla... Siz test etmeyin o etsin. Sizin etmeniz için Param Güvende kullanmanız lazım. Verilen değerler sahte büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Giuu dedi: Kargo geldikten sonra deneyip sonra iade edebiliyor muyum testleri şimdi satan arakdaşa sorayım Genişletmek için tıkla... Siz test etmeyin o etsin. Sizin etmeniz için Param Güvende kullanmanız lazım. Verilen değerler sahte büyük ihtimal.
KS KS Giuu Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #12 Kaan Diktaş dedi: Siz test etmeyin o etsin. Sizin etmeniz için Param Güvende kullanmanız lazım. Verilen değerler sahte büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... param güvendeyle alacağım zaten değerler tutmazsa iade talebi yollarım diye düşünmüştüm Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Siz test etmeyin o etsin. Sizin etmeniz için Param Güvende kullanmanız lazım. Verilen değerler sahte büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... param güvendeyle alacağım zaten değerler tutmazsa iade talebi yollarım diye düşünmüştüm
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #13 Giuu dedi: param güvendeyle alacağım zaten değerler tutmazsa iade talebi yollarım diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... İlanı atar mısınız? Bütçeniz nedir? Artı 0 Eksi
Giuu dedi: param güvendeyle alacağım zaten değerler tutmazsa iade talebi yollarım diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... İlanı atar mısınız? Bütçeniz nedir?