Mining yapılmış RX470 alınır mı?

Mining yapılmış kartla yapılmamış kart arasında performans farkı yok. Bazıları VRAM tamirli olabiliyor Miningte VRAM'e yüklenildiği için. Tamirsiz bir kart alırsan sorun olmaz. Zaten piyasada miningsiz adam akıllı kart kalmadı. RX470-480-570-580-GTX1650S,1660 serisi vs hepsiyle yaptılar miningi. Zamanında 1050ti ile bile yapan oldu yani fiyat uygunsa alınır her türlü. 1500TL civarına da RX570-480-580 öneririm.
Teknoloji şans işidir mining yapılmamış olup 1 sene içinde bozulan kartta var 4 sene mining yapılıpta sağlam çalışan kartta var.
 
Bunu her yazdığımda linç geliyor bilmeyenlerden ama yine de yazayım, ben de mining yaptım, mining yapılan kartlar eğer OC ayarları sonuna kadar açılmamışsa stabil şekilde çalışmışsa ki geneli öyledir, normal gamerların elindeki kartlardan daha iyi durumdadır, bunu her türlü kanıtlayan videoları youtubeda izleyebilirsiniz.
 
Bunu her yazdığımda linç geliyor bilmeyenlerden ama yine de yazayım, ben de mining yaptım, mining yapılan kartlar eğer OC ayarları sonuna kadar açılmamışsa stabil şekilde çalışmışsa ki geneli öyledir, normal gamerların elindeki kartlardan daha iyi durumdadır, bunu her türlü kanıtlayan videoları YouTube'da izleyebilirsiniz.

Normal gamerların elindeki kartlardan daha iyi durumda mıdır :D Normal gamer OC yapmadan günde en baba 7-8 saat oyun oynasa o da kartları %100 yüke bindirecek yüksek grafikli oyunlar olsa, diğer yandan miningde günün tamamında Full yükte çalışan zorlanan kartlar normal oyuncuların kartlarından nasıl daha iyi oluyor acaba :D

Edit: Böyle yorum yapanlar miningciler arkadaşlar çok belli ediyorlar kendilerini. Kendi kullanılmış bitmiş kartlarının satılmasını istiyorlar muhtemelen. Aklınızı kullanın ve mining kart almayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı