Mining yapılmış XFX RX 580 alınır mı?

İnternette de Akortek Bilişimi araştırınca almamaya karar verdim.Yılbaşını bekliyeceğiz ozaman almak için.

Mining de yaptım oyun için de kullandım RX480’imi çıktığı ilk günden beri, ne yıprandı ne de bozuldu 3DMark Firestrike’da 16230 puan alıyorum.

Karar sizin tabiki ama korkmayın bence.

Mining de yaptım oyun için de kullandım RX480’imi çıktığı ilk günden beri, ne yıprandı ne de bozuldu 3DMark Firestrike’da 16230 puan alıyorum.

Karar sizin tabiki ama korkmayın bence.
Ne kadar mining de kullandın acaba? Hiç performans kaybı yaşadın mı ?

Arkadaşlar mining işlemi performans kaybı yaratmaz sadece parçaların ömrünü biraz kısaltır bu da garanti varsa pek sorun yaratmaz mining nasıl kullandığı önemli odadaki toz durumu ve soğutma sistemleri iyi ise macun atmamışsa dışına yağ atmamışsa herhangi bir sorun yaratmaz ancak yine de çok uzun süre bir mining yapılmışsa almanı tavsiye etmiyorum. Aynı kartı 1 sene kullandım sorun varsa cevaplarım.

Ne kadar mining de kullandın acaba? Hiç performans kaybı yaşadın mı ?

1.5 ay kadar tamamen zevk için yaptım deneyimlemek için, performans kaybı da yaşamadım, yaşamazsın yaşayamazsın da çünkü bu bir elektronik üzerinde yıpranacak bir hareketli parçası yok.

Eğer isterseniz YouTube üzerinden mining yapılmış bir kartla sıfırını karşılaştırmış videolar ve kanallar var, aralarında bir fark yok.

Ayrıca Akortek Bilişim bence güzel bir firma, ben sistemi oradan aldım 1 saat sistem konusunda tartıştım hep yardımcı oluyorlar garanti konusunda da hep yardımcı oldular.

vBIOS değişmiş ise garanti dışı kalır diyenler olmuş, vBIOS’un orjinalini yükleyebilirsiniz.
Yani garanti dışı kalmaz.

Çok Kararsız kaldım 2.el ile sıfırı arasında 400-500 TL fark oluyor.
Kartın performansı nasıl sıcaklık değerleri felan memnun musun ?

Sadece 2.5 ay kullanıldığını nerden biliyorsun ? Belki satıcı yalan söylüyor. Belki de alındığından beri 1 yıl kullanılmış. Kesinlikle alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…